Stilul lunii: Meghan Markle

Meghan Markle, ca Ducesa de Sussex, a adus in familia regala un stil modern si fresh. A devenit rapid un icon in lumea modei, prin combinatiile dintre liniile contemporane si eleganta clasic feminina. Stilul ei este cunoscut prin tinutele monocrome, decolteul barcuta si the suit code. Este faimoasa prin faptul ca ea poarta tinute semnate atat de Case importante de Moda, precum Dior sau Givenchy, dar si produse de la firme accesibile unui public larg, tip Artizia sau J. Crew.

Tinutele monocrome sunt piese statement pentru stilul Ducesei de Sussex. Este cunoscuta pentru outfiturile minimaliste, in nuante de bordeaux, verde si maro. Meghan ne da o lectie de stil, aratand ca o tinuta monocroma nu inseamna  doar o singura nuanta repetitiva. Fiecare culoare de baza are o multitudine de nuante, ce arata excelent purtate in aceeasi tinuta. De asemenea, pe langa jocul de nuante, Meghan combina in tinutele monocrome diferite texturi. In topul preferintelor pasionatilor de moda sunt asocierile indraznete dintre fustele de piele si bluzele lejere, tip camasa, sau cele dintre topurile de cashmere si fustele de matase.

Get the Look:

 

Jachetele ei preferate sunt din zona minimalista. De la trench-urile clasice, pana la paltoanele cu linii contemporane, Meghan Markle isi alege cu mult stil pardesiul. Paleta de culori preferata este cea in culori neutre, navy, negru sau nude.

Get the Look:

 

Meghan Markle demonstreaza faptul ca o fusta midi nu este banala. Ea opteaza pentru modele cu forme feminine. Liniile preferate sunt cele cambrate sau cele plisate complex. Topurile cu guler rotund ofera tinutelor un look rafinat dar young.

Get the Look:

Bluzele si camasile preferate de Ducesa de Sussex urmeaza, cu siguranta, principiul less is more. Meghan alege de obicei fie topurile turtleneck, fie camasile cu un singur nasture descheiat. Precum in cazul celorlalte piese, minimalismul si stilul complex prin simplitate definesc bluzele preferate ale Ducesei.

Get the Look:

Una dintre piesele reprezentative pentru stilul ei vestimentar e sacoul. Acesta a purtat atat cu rochii, cat si cu blugi. Meghan prefera sacoul in stilul business chic, cu blugi skinny si tocuri, sau sacoul impreuna cu o rochie foarte feminina.

Get the Look:

Cand vine vorba de rochii, Meghan oscileaza intre liniile contemporane si cele midi clasice. Formele sale preferate de decolteu sunt inspirate din stilul actritei Audrey Hepburn. Culorile favorite  sunt cele neutre, nude sau navy.

Get the Look:

 

 

In ceea ce priveste incaltamintea, Meghan este adepta unui stil ladylike, cu tocuri stiletto, balerini cu varful ascutit sau cizme de piele pana la genunchi. Nuantele preferate ale Ducesei sunt negru si nude.

Gentile alese de Meghan sunt cele cu structura si negre. Ducesa apreciaza formele minimaliste, indiferent de ocazie. Pentru un eveniment formal, Meghan opteaza pentru un plin negru sau auriu. Pentru gentile mai incapatoare, de obicei alege gentile tote sau in stilul carryall. Acestea sunt practice si se potrivesc cu o multitudine de tinute.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.