Bagajul fashion de vacanta

In luna iulie este aproape imposibil sa nu visezi la o vacanta. Fie ca te-ai hotarat sa mergi intr-un road trip prin tara sau sa petreci cateva zile la mare, noi am pregatit o lista cu cele mai trendy obiecte care nu trebuie sa iti lipseasca din bagajul de vacanta. De la platformele colorate si pana la rochiile lejere cu imprimeu, asigura-te ca impachetezi nu doar piese extra comode, ci si unele in care sa arati excelent.

Articolele din materiale naturale, precum inul sau viscoza sunt perfecte pentru temperaturile ridicate. Inul este un material natural din fibre elastice, care absoarbe mult mai mult umezeala fata de bumbac. Ceea ce inseamna ca are o rezistenta ridicata la temperaturi inalte si isi pastreaza textura, fara sa devina inconfortabil. Pe langa acest aspect, produsele din in au un croi lejer, in care te simti excelent.

 

Tricourile cu print tropical te duc intr-un mood de vacanta inainte de a pleca din oras. Alege topurile cu imprimeu tropical, din materiale precum bumbacul sau matasea, si asorteaza-le cu pantaloni uni & sandale nude. Completeaza tinuta cu o sapca fashion si o geanta de iuta.

Nu trebuie sa uiti acasa o rochie comoda pentru plimbarile lungi. Este bine sa optezi pentru un material care nu se sifoneaza usor, precum vascoza, ca sa arati super intreaga zi. Se poarta lungimile midi sau 7/8, cu multe detalii feminine, precum pliseurile, voalul si fundele. Alege un model cu print in dungi sau cu buline si asorteaza-l cu o pereche de papuci comozi de sport  sau cu platforme.

Crema cu SPF trebuie sa devina cea mai buna prietena a ta pe timp de vara si nu numai. Chiar daca nu mergi la mare, trebuie sa folosesti crema cu factor de protectie solara atat pe corp cat si pe fata. Poti opta chiar pentru un BB cream sau un fond de ten care au protectia solara incorporata.

Sandalele sau platformele din iuta se potrivesc perfect cu (re)explorarea stradutelor unui oras  sau cu plimbarile seara, ideal la malul marii. Poti opta pentru varianta clasica de sandale cu platforme de rafie sau pentru cele inspirate de incaltamintea japoneza, cu talpa plata, fara toc, dar inalta.

Ceea ce sunt jeansii negri iarna sunt pantalonii colorati din bumbac vara. Opteaza pentru o gama cromatica deschisa, in nuante de baby blue, lime si alb. Impreuna cu un top imprimat in culori similare, obtii un outfit fresh de vara. Poarta pantalonii baby blue impreuna cu un tricou alb cu imprimeu stilizat si papuci sport. Completeaza tinuta cu sandale tip Birkinstock.

Pentru plimbarile de seara si iesirile la restaurant sau pentru plimbari romantice de zi, trebuie sa ai pregatita o rochie  putin mai eleganta fata de cea lejera de zi. Alege o rochie din matase cu un imprimeu spectaculos si poart-o impreuna cu o pereche de sandale cu toc.

 

Gentile de iuta sunt incapatoare si nu sunt doar pentru plaja. Se potrivesc atat cu rochiile maxi cat si cu un outfit relaxat casual. Se poarta in special gentile tip shopping bag din iuta sau cele mici si geometrice

.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.