SENSE Toamna-Iarna 2021-2022

View Gallery
18 Photos
SENSE Toamna-Iarna 2021-2022
19

SENSE Toamna-Iarna 2021-2022
20

SENSE Toamna-Iarna 2021-2022
21

SENSE Toamna-Iarna 2021-2022
22

SENSE Toamna-Iarna 2021-2022
23

SENSE Toamna-Iarna 2021-2022
24

SENSE Toamna-Iarna 2021-2022
25

SENSE Toamna-Iarna 2021-2022
27

SENSE Toamna-Iarna 2021-2022
28

SENSE Toamna-Iarna 2021-2022
29

SENSE Toamna-Iarna 2021-2022
30

SENSE Toamna-Iarna 2021-2022
1

SENSE Toamna-Iarna 2021-2022
4

SENSE Toamna-Iarna 2021-2022
5

SENSE Toamna-Iarna 2021-2022
6

SENSE Toamna-Iarna 2021-2022
7

SENSE Toamna-Iarna 2021-2022
14

SENSE Toamna-Iarna 2021-2022
17

O colectie plina de culoare, pentru tinute cu impact vizual imediat

 

Un caleidoscop de culori noi, apetisante si vibrante, materiale pe care nu te mai saturi sa le atingi si care iti aduc in egala masura confort si caldura, dar si eleganta si sofisticarea cotidiana de care ai nevoie, si o inspiratie reinviata, o gura de aer proaspat care te face sa zambesti si care iti stimuleaza creativitatea. Intr-o perioada dominata de incertitudini si de nelinisti, SENSE infuzeaza garderoba de sezon cu propuneri stylish, stofe de lana fine, jerseuri moi, voaluri delicate, si, ca intotdeauna, cele mai pretioase tricotaje, menite sa iti demonstreze cat de usor este sa iti schimbi starea de spirit.

 

 

  • Piese cheie: mantouri impecabil croite, camasi si bluze cu imprimeuri stilizate, din voal, bumbac sau vascoza, rochii cu detalii structurale si cu un croi gandit pentru a avantaja orice tip de silueta, tricotaje premium, culottes, costume la doua randuri de nasturi si compleuri elegante.
  • Principalele motive ale colectiei: animal print, buline, imprimeuri florale si vegetale, printuri geometrice inspirate de Op Art, carouri.
  • Paleta cromatica in tendinte: simplitate, rafinament si eleganta atemporala sugerata de tonurile vanilate, de albul stralucitor, de cafeniul apetisant si de negrul profund, in contrapunct cu exuberanta si cu energia rosului rubiniu si a movului intens, precum si cu intregul spectru al nuantelor de bleumarin, verde masliniu si liliachiu.

 

Colectia SENSE Toamna-Iarna 2021-2022 reprezinta pe de o parte, o alianta intre confort si feminitate, si de pe alta parte o invitatie la explorare, la depasirea normelor si a codurilor cromatice asociate de regula perioadei reci a anului, la diversificare si la reinventare. O toamna diferita, in cel mai bun sens al cuvantului! O toamna in care, cel putin sub aspect vestimentar, ai permisiunea de a incerca orice, de la juxtapuneri cool, pana la asocieri cromatice pe care nici nu ti-ar fi trecut prin minte ca le vei purta in zilele friguroase. Desigur, nu sunt ocolite nici nuantele neutre, fine si rafinate, de la crem, cafeniu si beige, pana la bleumarin, kaki-nisipiu si negru, insa chiar si acestea vin insotite de o tenta fresh, moderna.

 

“Colectia Sense Toamna-Iarna 2021-2022 este sub semnul feminitatii reinventate. Siluetele cu forme evidentiate discret, detaliile romantice, materialele care avantajeaza corpul, culorile fine si printurile discrete sau, din contra, cu un impact puternic vizual, sunt doar cateva dintre coordonatele noii colectii. Piesele sunt gandite astfel incat sa poata fi mixate intre ele, iar combinatiile cromatice te provoaca creativ, astfel incat sa poti avea mai multe variante de styling, folosind piese diferite. Volumele sunt ponderate, detaliile ingenioase si liniile de constructie feminine.”Andreea Tincu, designer SENSE.

Chintesenta noii colectii de sezon SENSE este classic with a modern twist, altfel spus versatilitate la superlativ sub semnul cultivarii indraznelii stilistice. Pentru ca da, si acest din urma lucru necesita exercitiu. Insa modalitatea in care este structurata si gandita colectia Toamna-Iarna 2021-2022 simplifica mult lucrurile si faciliteaza alegerile vestimentare. Ceea ce in mod normal ar putea fi considerat un styling realizat de un profesionist, acum transpare lesne doar privind cateva piese. Totul este extrem de intuitiv si de la indemana, astfel incat nu trebuie sa te surprinda cat de natural ti se va parea sa porti un imprimeu floral stilizat din cap pana in picioare sau sa introduci masiv animal print-ul si exuberantele nuante de magenta si violet in garderoba autumnala.

 

Secretul unor asocieri cromatice reusite si de impact consta in reglajul fin al intensitatii si al profunzimii nuantelor alese. Propunerile Sense pentru sezonul toamna-iarna 2021-2022 au in vedere atat blocurile de culoare si imprimeurile – de pilda, o camasa cu imprimeu in tonuri de mov si o fusta-pantalon in cea mai vibranta nuanta de magenta, cat si armonizarea perfecta a doua piese uni – de exemplu, trecerea fina de la alb la crem, sau alaturarea unui roz-piersica cu bej vanilat.

Daca vorbim despre o toamna confortabila si lejera, nu putem sa nu avem in vedere modelele de culottes, atat de apreciate de catre clientele Sense, si care revin in noi variante de design si de culori. Fustele-pantalon ale sezonului au talia normala, pense care alungesc optic silueta, si buzunare, un detaliu functional important si in egala masura chic. Sunt extrem de versatile, adaptabile oricarui context si ideale ca punct de pornire atat pentru styling-uri clean, temperate, cat si pentru abordari mai indraznete.

 

Rochiile sezonului constituie un pariu castigat din start pe o “working wardrobe” actualizata si improspatata. O garderoba potrivita pentru programul de birou sau pentru activitatile de zi cu zi, insa din care poti imprumuta fara probleme cateva piese si pentru timpul liber sau pentru contexte care impun un cod vestimentar mai riguros. De la “little black dress”, in varianta de tricot ponte premium, plin si ferm, cu tighele ornamentele care evidentiaza zona umerilor, si pana la jerseul cu tuseu soft sau voalul delicat innobilat cu broderie, dantele sau aplicatii pretioase, fiecare model inclus in colectia SENSE Toamna-Iarna 2021-2022 este conceput pentru a fi usor adoptat in garderoba si accesorizat in mod intuitiv. In plus, sunt piese atemporale si indemodabile, asadar le vei putea purta fara probleme si in sezoanele urmatoare.

Mantourile si trench-uile ocupa un loc de cinste in ansamblul colectiei, iar investitia merita cu prisosinta, mai ales ca sunt cele mai longevive piese din garderoba. Sezonul acesta propunerile Sense mizeaza atat pe clasicul si rafinatul negru, cat si pe mov liliachiu sau roz blush delicat, cu un highlight binemeritat asupra animal print-ului, una dintre tendintele majore ale toamnei.

 

Repertoriul stilistic este completat de o gama variata de bluze si de camasi, pantaloni din bumbac, cardigane si taioare care contureaza o silueta eleganta si classy – umeri accentuati, nasturi metalici dispusi pe doua randuri, linie cambrata care accentueaza talia.

 

Colectia SENSE Toamna-Iarna 2021-2022 este actualizata in fiecare saptamana cu modele noi si originale, concepute de designerul Andreea Tincu si realizate intr-o gama generoasa de marimi, la cel mai inalt nivel calitativ.

No Comments Yet

Comments are closed