Cum purtam corect piesele multicolore

Fiecare sezon are propriile reguli nescrise, reguli care vizeaza mai ales culorile si combinatiile cromatice. Lasandu-ne inspirate de acestea, vom putea obtine acele outfituri chic intr-un acord cat mai armonios nu doar cu tendintele, ci si cu spiritul sezonului.

Toamna, culorile pamantii si combinatiile de culori sunt printre reperele stilistice pe care le putem urma pentru a iesi din zona de confort a tinutelor monocrome si pentru a ne exprima cat mai bine stilul personal.

Pentru a include o piesa multicolora intr-un stil office, bluzele si camasile sunt printre cele mai potrivite optiuni. Acestea creeaza un contrast perfect echilibrat intre un croi clasic si notele moderne accentuate prin modelul colorat.

In acord cu prima parte a sezonului toamna-iarna 2019, putem opta pentru topuri in culori pale si imprimeu floral pe care le vom asorta unei perechi de pantaloni intr-o culoare in ton. De exemplu, o pereche de jeansi gri deschis sau o pereche de pantaloni bej cu talie inalta vor pastra tonul soft al unui astfel de outfit office chic cu tuse vintage, efectul fiind sporit daca nuanta pantalonului este aceeasi cu cea a topului sau cu o parte a imprimeului.

bluza-imprimeu-multicolor  bluza-imprimeu-multicolor

bluza-imprimeu-sense  bluza-imprimeu-sense

La polul opus se afla combinatiile indraznete intre topurile multicolore si o fusta sau un pantalon intr-o culoare statement ca rozul, rosul sau oranjul. Desi acestea se preteaza mai ales unei tinute glam, daca mizam pe croiuri clasice le putem nota si pe lista look-urilor office.

Topurile cu un print abstract pot fi vedeta unei iesiri de seara, mai ales daca le vom asorta cu fuste cu volane intr-o culoare puternica ce se regaseste in imprimeu. In alegerea topului ideal pentru un look de birou, bluzele cu imprimeu floral si maneci bufante sunt in acelasi timp feminine si moderne. Ceea ce trebuie sa ne amintim insa atunci cand alegem topuri multicolore cu un croi drept sau amplu este ca centura in talie este un must have pentru accentuarea siluetei.

bluza-imprimeu-multicolor  bluza-imprimeu-multicolor

bluza-imprimeu-sense  bluza-imprimeu-sense

Atunci cand scopul principal in crearea unei tinute este sa ne asiguram ca nu va trece neobservata, este suficient sa ne indreptam atentia spre o piesa multicolora care sa contina accente de galben sau auriu, mai ales intr-un model care contine de asemenea rosu sau albastru.

Un truc folosit de stilisti in schitarea unei tinute care atrage instant prin rafinament si personalitate, alegerea unui astfel de top atrage dupa sine asortarea cu o fusta sau un pantalon negru clasic. O combinatie in aparenta simpla si foarte usor de realizat, aceasta ne permite sa afisam un outfit modern si in acelasi timp elegant atat la serviciu, cat si in oras sau chiar la un eveniment glam. Pentru a spori efectul acestei combinatii de culori, putem accesoriza cu o geanta rosie sau cu o pereche de pantofi aurii.

bluza-multicolora  bluza-multicolora

fusta-multicolora-sense  bluza-multicolora-sense

Rochiile midi sau maxi cu imprimeu multicolor nu lipsesc niciodata din moda sezonului toamna-iarna. Isabel Marant se numara printre numele care voteaza pro maneci bufante si umeri supradimensionati, in timp ce Marc Cain pastreaza stilul clasic al rochiei camasa.

Ceea ce au in comun viziunile diferite asupra rochiilor si deci a imaginii femeii moderne este includerea centurii de talie intr-un astfel de look chic, fie acesta vintage sau clasic. Avem astfel de ales intre centuri negre sau maro, cu catarame mari sau cu inchidere asimetrica, lista de optiuni asigurandu-ne ca designerii au pregatit modele care vor satisface preferintele tuturor fashionistelor.

rochie-multicolora-curea  rochie-multicolora-curea

rochie-multicolora-curea-sense  rochie-multicolora-curea-sense

Rochia mini multicolora poate fi piesa in jurul careia vom crea un stil glam sau elegant de seara. Tendintele toamna-iarna 2019 ne propun rochii cu maneci midi in culori puternice precum galbenul, sau negre cu aplicatii multicolore.

Chiar daca alegem sa completam look-ul cu bijuterii discrete, o accesorizare potrivita mai ales atunci cand alegem o rochie neagra cu print colorat, chiar daca alegem cercei mari intr-una dintre culorile rochiei intr-o nuanta puternica, un accesoriu care va puncta minunat un stil modern sunt pantofii colorati. Trendurile sezonului sugereaza sa optam pentru botine sidefate, ideale mai ales pentru femeile cu o silueta petite sau subtire, sau pentru cizme lungi intr-o culoare puternica, un accesoriu potrivit mai ales femeilor inalte.

rochie-scurta-multicolora  rochie-scurta-multicolora

rochie-scurta-multicolora-sense  rochie-scurta-multicolora

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.