Sense la MQ Vienna Fashion Week

Saptamanile modei sunt pentru fashioniste printre cele mai relevante evenimente din industrie. Anul acesta, Sense a prezentat la cea de-a 11-a editie a MQ Vienna Fashion Week, alaturi de aproximativ 70 de designeri, trenduri pe care le putem urma cu usurinta indiferent de stilul care ne reprezinta.

Numita sugestiv La Dolce Vita, colectia semnata Andreea Tincu se inspira din Italia anilor ’70, aducand pe podium atat piese feminine cu tuse boeme, romantice, subliniate prin culori calde, ideale pentru a ne acorda spiritului de sezon, cat si tinute in linii clean, casual sau clasice, all-black sau alb-negru.

Sense include printre outfiturile prezentate unul dintre principalele trenduri toamna-iarna 2019: piesele animal print. Ne putem lasa inspirate de rochiile midi animal print care ne permit sa aducem in prim plan aceasta tendinta intr-o iesire de seara, daca vom opta pentru rochiile pe corp cu decolteu in V, dar si intr-un stil casual de zi prin rochiile cu decolteu elegant la baza gatului si maneci transparente.

Indiferent de look-ul pe care dorim sa il cream, croiul rochiilor putin peste sau sub genunchi va accentua armonios silueta prin talia marcata. Iar modalitatile de accesorizare sunt nenumarate: de la pantofii negri stiletto pentru un outfit clasic, elegant, pana la botine in nuante de maro sau cizme lungi pe picior.

Daca dorim sa schitam o tinuta office moderna, bluzele animal print, cu imprimeu zebra alb-negru sau imprimeu leopard bej-maro, sunt o alegere chic si usor de asortat. Putem sa le purtam cu o fusta midi neagra sau maro, in functie de culorile din imprimeul bluzei, dar si cu pantaloni cu talie inalta.

rochie-animal-print-sense  rochie-animal-print-sense

bluza-animal-print-sense  bluza-animal-print-sense

Printre culorile propuse pentru acest sezon precum maroul camel, nuantele deschise de verde, roz pudrat sau auriu, rosul vermillon subliniaza cel mai bine un stil statement, increzator. Un outfit casual din doua piese poate fi creat usor printr-o fusta midi rosie si o bluza cu imprimeu floral din care nu trebuie sa lipseara aceasta culoare.

Pentru acelea dintre noi care prefera lungimile mini sau midi, Sense propune rochii cu talia marcata, cu un croi lejer in partea de jos, pentru o tinuta de zi, croiuri pe corp accesorizate cu o centura ingusta pentru o iesire de seara, sau rochii vaporoase din voal de matase care ne vor ajuta in crearea unui look elegant, de cocktail.

rosu-sense  rochie-rosie-sense

rosu-sense  rosu-sense

Un look office modern poate fi compus fie din piese clasice care urmeaza linia corpului, fie din piese cu un croi lejer, pliate pe tendintele momentului. Pentru sezonul toamna 2019, putem alege jachete sau cardigane scurte, ideale pentru femeile care doresc sa creeze imaginea unei siluete mai inalte, pantaloni drepti sau ampli, bluze cu imprimeu discret sau all black.

Pentru a combina moda si confortul, Andreea Tincu ne propune piese din matase ori viscoza, dar si piese din lana pentru zilele reci. Pantalonul negru ne ajuta sa cream cu usurinta un stil office pe care il putem purta la fel de corect intr-o iesire de zi, asortand cu jachete uni, camasi albe sau topuri negre.

stil-office-sense  stil-office-sense

stil-birou-sense  stil-birou-sense

Pentru ca moda ne propune din ce in ce mai multe tinute normcore, in croiuri ample care mascheaza linia siluetei, o tinuta eleganta devine din ce in ce mai rara si mai dificil de creat. Piesele prezentate de Sense la MQ Vienna Fashion Week ne reamintesc de look-urile sofisticate pe care le putem obtine prin fustele midi, camasile cu panglica si bluzele din viscoza sau matase cu imprimeu auriu.

Detaliile si aplicatiile complexe de pe mansete, panglici sau guler accentueaza un stil retro burgez, efectul fiind sporit de combinarea pieselor negre cu cele colorate. Putem opta astfel pentru un outfit elegant creat dintr-o bluza verde si o fusta neagra cu pliuri, sau o bluza neagra si o fusta roz pudrat.

Daca preferam bluzele negre cu imprimeu auriu, vom avea avantajul de a asorta la fel de corect cu o pereche de pantaloni negri sau maro, in croiuri foarte lungi, ideali mai ales femeilor inalte, sau in croiuri bootcut crop, acestia avantajand mai ales siluetele petite.

fusta-midi-sense  fusta-midi-sense

pantaloni-evazati-sense  culottes-sense

Rochiile midi monopolizeaza tendintele toamna 2019 si putem alege intre modele negre sau colorate, cu centura in talie si cu un decolteu de o eleganta subtila. Pentru un stil office putem oscila intre rochiile ample in partea de jos si modele cu un croi in A, insa le putem introduce cu usurinta si intr-un outfit casual chic de zi.

In alegerea unei rochii de seara, catifeaua poate fi una dintre cele mai potrivite optiuni, iar noi putem obtine un stil classy rafinat urmand doar doua reguli simple: daca preferam o rochie scurta, este bine sa mizam pe un model cu un decolteu cat mai subtil si cu maneci medii sau lungi, in timp ce un croi lung ne permite sa alegem decolteuri adanci si croiuri fara maneci.

rochie-midi-sense  rochie-midi-sense

rochie-midi-sense  rochie-midi-sense

Zilele reci si innorate nu trebuie sa ne indispuna de la primele ore din zi. Si cum sa prevenim mai placut acest lucru decat prin alegerea unei jachete colorate? Trenciurile clasice pana aproape de glezna ne permit sa le purtam cu rochii sau fuste midi, cordonul din talie accentuand silueta, in timp ce jachetele pana la genunchi, potrivite mai ales tinutelor informale, vor completa outfiturile create cu fuste sau rochii scurte.

Modelele din stofa cu lana promit un confort termic necesar in sezonul toamna-iarna, iar detaliile ne pot ajuta in accentuarea stilului dorit. Putem opta, astfel, pentru reverele clasice sau pentru modelele cu un guler rotunjit care va accentua un stil feminin, rafinat. La o tinuta creata in jurul unei jachete verde celadon, pantofii bej, galbeni sau aurii sunt accesoriile care vor completa in ton look-ul, in timp ce un palton roz pune bazele unui stil modern alaturi de o pereche de pantofi gri.

trenci-sense  trenci-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.