S-a stabilit culoarea anului 2018! Iata cum o purtam cel mai corect!

Pentru 2018, institutul Pantone a decis: culoarea anului nu trebuie sa mai reprezinte doar un trend si o predictie a tendintelor, ci, asa cum explica Laurie Pressman, vicepresedintele institutului, o expresie a unor sentimente necesare si a unor personalitati complementare.

Asadar, in 2018, culoarea care va descrie suma personalitatilor puternice, dar si misterioase, provocatoare si in acelasi timp reflexive este ultravioletul. Iata cum purtam cel mai bine culoarea violet, respectiv nuantele care deriva dintr-aceasta.

Violet-negru. Desi regulile nescrie ale cromaticii spun ca negrul poate fi asortat cu orice culoare, in fiecare dintre aceste combinatii rezultatul este diferit. Negrul alaturi de violet subliniaza nota regala a culorii ce va descrie anul 2018 si permite chiar introducerea unei a doua piese intr-o alta nuanta de violet. Spre exemplu, o bluza si un pantalon, respectiv o bluza si o fusta in doua nuante diferite de violet, pot fi purtate cu o jacheta sau un cardigan negru.

Pentru un look de serviciu, varianta cea mai chic si sigura este cea clasica: un top violet alaturi de o fusta sau un pantalon negru si o accesorizare in tonuri de alb sau negru.

violet-negru-casual-office  violet-negru-elegant-street

violet-negru-sense  violet-negru-sense

Rochia violet. Atunci cand avem de-a face cu o singura piesa vestimentara, violet uni, putem asorta, in functie de context, cu negru pentru un look clasic, dar si cu galben, rosu sau albastru pentru o tinuta moderna si indrazneata. Pentru sezonul acesta, dar si pentru cel de primavara-vara 2018, putem purta o rochie violet pe corp cu botine negre sau, asa cum propune Valentino, o rochie vaporoasa, midi, cu cizme lungi, cu bata superioara sub terminatia rochiei.

rochie-violet-roland  rochie-mov-valentino

rochie-violet-sense-catifea  rochie-violet-sense-dantela

Violet-albastru. Pentru o tinuta de serviciu, o bluza violet poate arata minunat cu o pereche de jeansi albastri, insa nici un outfit urban in aceste doua culoari nu poate fi ignorat. Un pulover violet, o pereche de pantaloni intr-o nuanta diferita a aceleeasi culori si un palton albastru pot compune un outfit urban de efect si cat se poate de chic si de corect.

violet-albastru  tunica-violet-sense

Violet-galben si violet rosu. Pentru persoanele care nu se tem de culorile tari si de comabinatiile dintre aceastea, violetul si o a doua piesa galbena sau rosie descriu o tinuta de un farmec si un rafinament deosebit. Iar accesoriile pot incadra cel mai clar outfitul intr-un stil anume. Asortate cu o geanta neagra, de exemplu, aceste culori vor compune o tinuta usor de purtat si la serviciu, in timp ce o accesorizare cu o geanta sau o pereche de pantofi intr-o nuanta de rosu sau albastru schiteaza un look urban ideal.

violet-galben-street  violet-galben-street

violet-rosu  violet-rosu

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.