Dress Code: Alb

Temperaturile ridicate se potrivesc perfect cu outfiturile albe, fie ca este vorba despre o zi obisnuita sau despre un eveniment special. Daca rochiile albe sunt relativ usor de purtat, pantalonii sau blugii albi reprezinta o provocare pentru multe dintre noi. Descopera mai jos cele mai trendy tinute albe pentru vara 2020.

1. Ladylike 

Albul este foarte feminin si elegant. O tinuta all white, in care te joci cu diverse texturi si tesaturi, este perfecta pentru un eveniment in gradina sau pentru birou. Iti recomand sa porti o pereche de pantaloni la dunga, albi, impreuna cu un top tot alb  de matase, fara maneci si decolteu la baza gatului. Accesorizeaza cu o mini geanta rotunda, nude sau roz pudrat. Se potrivesc sandalele cu toc nude sau cele cu talpa groasa, negre. Prinde-ti parul intr-un coc lejer si completeaza outfitul cu o bratara fina, argintie.

2. Summer Business 

Costumele de vara, cu pantaloni tip bermude si sacou supradimensionat, sunt in topul tendintelor. Poarta costumul alb cu bermude intr-un look all white, fara top pe sub sacoul inchis, daca iesi in oras cu prietenele, sau cu o bluza roz pudrat ori neagra, daca vrei sa il porti la birou.

 

3. White Skirt Hour

Nimic nu este mai comod vara, decat o fusta alba din in sau din bumbac. Se poarta atat fustele maxi plisate, cat si cele midi, cu nasturi in fata. Poarta fusta alba, midi, de in impreuna cu un top fara maneci, nude, si un kimono din batist alb. Completeaza look-ul cu wedges nude sau negre.

4. Match It with a Hat

O palarie bine aleasa poate schimba un outfit din banal in super trendy. Se poarta atat palariile de iuta, de inspiratie retro, cat si cele de pescar, albe sau in culori pastelate. Poarta palariile de iuta cu o banda alba impreuna cu pantaloni culotte albi si un top de in, cambrat pe corp, cu nasturi in fata.

Palaria de pescar alba se potriveste cu un sacou maxi alb de vara, un top nude sau alb si pantaloni de ciclism  sau fusta mini, in ton cu sacoul, ori neagra, daca vrei sa obtii un contrast puternic. Accesorizeaza cu un colier statement, auriu.

 

5. Polka Dot Style

Rochiile albe cu buline negre sunt super trendy si arata excelent, indiferent de croi.  Favoritele noastre sunt cele in stilul designerului Carolina Herrera, maxi sau midi, cu volume feminine si detalii de impact, precum decolteul de camasa. Arata excelent  atat pentru o tinuta de zi, cat si pentru una de seara.

6. My Perfect White Dress

Rochiile albe, din in sau din bumbac, sunt ideale pentru vacante sau dar si pentru plimbarile lungi prin oras. Se potrivesc cu o gama vasta de accesorii, dintr-un spectru larg cromatic. Lookul nostru preferat este format dintr-o rochie midi alba si accesorii albastre. Asocierea dintre alb si albastru te va duce cu gandul la peisajele minunate din Grecia si Italia.

7. Statement Trousers 

Pantalonii sau blugii albi sunt foarte versatili si se potrivesc cu mai multe tinute decat ai crede. Pentru un context formal, alege o pereche de pantaloni albi la dunga impreuna cu o camasa oversized alba, cu un detaliu grafic. Completeaza tinuta cu ochelari negri grafici si sandale negre patrate cu toc.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.