Accesoriul numarul 1 in 2018!

Indiferent de linia estetica a unei tinute si de intentia stilistica, accesoriile sunt de fiecare data cele care descriu si numesc outfitul ales si look-ul afisat. Pentru anul 2018, designerii au hotarat: geanta de inspiratie etno este cea care va oferi personalitate stilului, iar modelele dintre care putem alege sunt pretabile oricarui context social.

Pentru iesirile casual chic, gentile mari in linii clasice sau de tip satchel ofera tinutei un aer extrem de modern si de relaxat. Michael Kors si Phillip Lim asorteaza aceste genti in nuante de bej sau in combinatie bej-negru unei cromatici pastel sau alb-negru. Rochiile midi sau maxi cu un croi lejer, cardiganul lung tricotat sau pantalonii cu un croi drept pana la genunchi sunt piese alaturi de care geanta din sau cu insertii din rafie va contura un look modern de oras.

geanta-rafie-phillip-lim  geanta-rafie-phillip-lim

geanta-rafie-michael-kors  geanta-rafie-michael-kors

Gentile mici uni sau multicolore pot completa foarte stylish atat tinute elegante cat si outfituri casual de zi. Un model colorat si cu o textura neteda precum cele propuse de Cult Gaia sunt usor de asortat unei rochii lungi dintr-un material fin. Pentru o rochie uni, geanta multicolora este varianta ideala de accesorizare, in timp ce imaginea chic a unei piese in mai multe culori poate fi completata perfect printr-o geanta uni intr-una dintre culorile rochiei.

Geanta mica dintr-un material cu un aspect mai putin finisat este ideala pentru un look urban casual creat cu ajutorul unei rochii midi in A in culori pastel sau doar intr-un ton de alb. Jeansii vintage cu un croi relaxed fit sunt, de asemenea, o piesa care permite integrarea in outfitul compus al gentii de inspiratie etno.

geanta-cos-cult-gaia  geanta-cos-cult-gaia

geanta-cos-2018  geanta-cos-2018

Un contrast de efect poate fi obtinut prin integrarea gentii intr-un look business, dar si intr-o tinuta eleganta. Modelele oversized aduc o tusa trendy unui outfit formal, de birou, alaturi de un costum ivoriu sau bleumarin, in timp ce un model mic de tip satchel completeaza o tinuta eleganta alb-negru. Pentru a contura cat mai modern outfitul astfel compus, geanta poate fi asortata centurii din talie sau pantofilor cu talpa plata, iar purtarea acesteia ca plic accentueaza nota classy pe care o subliniaza designerii prin integrarea in tinute de birou.

geanta-michael-kors  geanta-kors

geanta-rafie-2018  

Daca geanta neagra este considerata un accesoriu elegant, iar estetica unui model etno o recomanda mai ales unor tinute casual relaxate, tendintele anului 2018 obtin un echilibru perfect intre cele doua directii stilistice. Dolce&Gabbana si Michael Kors evidentiaza nota versatila a acestei genti aducand-o ca detaliu reprezentativ atat alaturi de piese din dantela cat si ca accesoriu pentru outfiturile alb-negru in linii casual.

Pentru a delimita cat mai clar stilurile, designerii folosesc dimensiunea ca reper principal. Astfel ca o geanta neagra mica sau medie cu clapa devine un accesoriu classy, perfect pentru o iesire glam, in timp ce geanta oversize cu franjuri intregeste o tinuta urbana care primeste astfel o nota distinctiva pliata pe ultimele tendinte.

geanta-neagra-gabbana   geanta-rafie-kors

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.