Accesoriile must have ale iernii

Daca accesoriile sunt cele care fac diferenta intr-un outfit, sezonul rece este prilejul ideal pentru a abuza de accesorizare. De la manusi la genti si pantofi, fiecare detaliu completeaza o tinuta prin personalitate.

In sezonul AW16, platformele au revenit in prezentarile Balenciaga alaturi de tocurile groase, in timp ce Phillip Lim propune o abordare glam prin cizme din catifea cu toc ascutit. Adeptele unui stil indraznet pot opta pentru ghetele cu toc gros si sireturi in stilul Louis Vuitton. Pantalonii crop cu fermoar lateral subliniaza un look rock’n roll increzator si modern.

cizme-balenciaga cizme-phillip-lim

cizme-louis-vuitton2 cizme-louis-vuitton

Manusile au incetat de mult sa reprezinte doar un accesoriu care sa ne protejeze de temperaturile scazute, devenind o adevarata declaratie de moda. Chanel propune modele lungi, tricotate si asortate cromatic cu restul tinutei, dar si cu geanta. In prezentarea Louis Vuitton, acestea sunt lungi, din piele, in timp ce Prada prefera un look casual, in culori neutre.

manusi-chanel manusi-geanta-chanel-fall-2016

manusi-luis-vuitton manusi-prada

Nicio tinuta nu este completa fara o geanta in ton si niciun sezon rece fara blana. Kane nu uita nici in acest an regula de aur si aduce pe catwalk modele mici, de mana, in timp ce Chanel propune modele clasice in nuante de maro sau negru, asortate tinutei. Pentru un look mai soft si foarte feminin, geanta roz pal de la Blumarine este un model de eleganta, iar asortarea cu paltoane in nuante la fel de pastelate aduce intregul outfit in prim plan.

geant-kane manusi-chanel

geanta-chanel geanta-blumarine

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.