Office with a twist – cele mai chic piese de birou ale sezonului!

Moda ne indruma in directii stilistice din ce in ce mai diferite si mai pline de personalitate. De la stilul minimalist la cel normcore, cele mai multe piese apartinand unui anume stil pot fi atent integrate intr-un altul cu totul diferit. Iar piesele de birou nu sunt o exceptie.

Pentru a le explora la maximum, este suficient sa alegem acele piese office with a twist care nu urmeaza reteta clasica a unei tinute de serviciu, ci aduc o tusa moderna, chic si cat mai originala.

Astfel ca daca o camasa cambrata sau oversized poate fi una dintre cele mai simple solutii pentru a compune un look office, bluzele silky, dintr-un material fin, sunt cu mult mai versatile. Putem opta pentru o bluza tip camasa, uni, dar si pentru un model cu imprimeu. Iar detaliile pluseaza prin personalitate. Un decolteu teardrop, elegant si discret, maneci bufante sau un guler sal care accentueaza nota feminina?

Indiferent de alegere, aceasta va puncta printr-o tusa classy, iar modurile in care o putem purta o recomanda fiecarui stil in parte. Cu o pereche de jeansi vom crea un look fresh, in timp ce asortata unui pantalon clasic creeaza tinuta ideala de birou. Datorita materialului fin este indicat sa accesorizam cu o pereche de pantofi cu toc si bijuterii cat mai subtiri.

bluza-silky-albastra  bluza-silky-roz

bluza-silky-imprimeu  bluza-silky-sense

Cum putem alege o fusta conica in acelasi timp office si moderna? Mizand fie pe material, fie pe croi. O fusta din piele poate fi o varianta optima daca alegem un model midi cu talie inalta si o asortam unei bluze in aceeasi culoare, dar intr-o nuanta diferita. Modelele de fusta overlapped, parte peste parte, sunt in prezent una dintre cele mai populare idei de schitare a unui look office, insa acest efect poate fi obtinut si printr-un model cu cordon pe o parte sau cu un fermoar care delimiteaza doua materiale sau doua culori diferite.

Cel mai usor mod de a asorta acest tip de fusta este sa optam pentru un top amplu cu terminatia ascunsa complet sau partial sub betelia acesteia sau pentru o bluza pe corp.

fusta-conica  fusta-conica

fusta-conica-victoria  fusta-conica-sense

Rochia camasa este acel item clasic-vintage care nu paraseste nici in acest sezon catwalk-urile sau garderoba iubitoarelor de moda. Gulerul si manecile scurte ii ofera un aer business necesar, in timp ce croiul amplu din partea de jos aduce o nota relaxata, dar nu mai putin feminina. Croiala usor peste genunchi este una dintre cele mai indicate pentru ca aceasta lungime nu scurteaza optic silueta, iar o centura subtire in talie subliniaza corect linia corpului.

Amal Clooney si actrita Eva Mendez sunt doua dintre vedetele care exemplifica cel mai trendy mod de a purta aceasta rochie. Pantofii cu varf ascutit si cu toc inalt, fie un toc chunky, fie unul stiletto, sunt accesoriul care o aduce si mai mult in directia office with a twist.

rochie-camasa-clooney  rochie-camasa-kate

rochie-camasa-mendez  rochie-camasa-sense

Pantalonul bej este cu singuranta una dintre piesele pe care le asociem cu imaginea unei tinute corecte de birou. Un croi modern si o asortare potrivita ii transforma, insa, in imaginea unei tinute ideale de birou. Putem alege un model palazzo cu talia subliniata, asa cum sugereaza fashion iconul Olivia Palermo, un model amplu in stilul French, sau o pereche de pantaloni crop care alungesc optic silueta.

Pentru un efect maxim, este necesar ca pantofii alesi, nude sau bej, sa pastreze glezna libera. Albul si albastrul deschis, dar si portocaliul sau rosul cald sunt culorile indicate pentru a completa o tinuta office, subliniind totodata nuanta pantalonului.

pantaloni-bej-palermo  pantaloni-maro-straight-cut

pantaloni-maro-crop  pantaloni-maro-office-sense

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.