Denim Mania-cum reinventeaza designerii trendul clasic in 2018

Printre tendintele care promit cele mai chic tinute in 2018, denimul este unul dintre punctele de referinta. De la nuante la croiuri si texturi, piesele din denim aduc impreuna accentele vintage, notele clasice si trendurile momentului in stiluri dintre cele mai diferite.

Introducerea unei camasi din denim intr-un outfit de serviciu poate schimba cu succes o tinuta business intr-una office chic. Incheiata pana la ultimul nasture pentru un twist modern, aceasta poate fi purtata atat cu jeansi cat si cu fuste cu talie inalta. Un colier la baza gatului sau o brosa prinsa pe fenta accentueaza look-ul modern. Pentru o cromatica echilibrata, Versace propune asortarea cu o fusta colorata, insa si un accesoriu contrastant precum o geanta oversize sau o curea de talie poate ajuta la obtinerea aceluiasi efect.

Pentru un look relaxat cu accente clasice, jacheta lunga din denim intr-o culoare inchisa poate fi purtata cu piese basic precum un top alb si jeansi clasici. Un outfit all denim este, de asemenea, o varianta stylish, usor de obtinut, iar designerii incurajeaza ideea unei astfel de tinute intr-o singura culoare.

camasa-denim-derek-lam  camasa-denim-versace

jacheta-denim-tibi  denim-nina-ricci

De la stilul feminin Alexander McQueen la outfiturile casual si boeme prezentate de Calvin Luo, Tibi sau Yuki Torii, fusta din denim acapareaza trendurile prin modele midi cu detalii reprezentative.

Volanele aduc o tusa French tinutei, un aspect subliniat de topurile in dungi si sacourile clasice, in timp ce insertiile de tul la terminatie creeaza linia unei siluete clepsidra, idealul urmarit atat de stilisti cat si de fashioniste. Pentru a sublinia acest efect, fusta midi cu un croi in A sau cu o aplicatii care ofera volum in partea inferioara poate fi purtata cu topuri scurte, cu o centura in talie sau cu un top a carui terminatie este ascunsa de betelia fustei.

fusta-denim-mcqueen  fusta-denim-volane

fusta-denim-calvin  fusta-denim

Doua tipuri de rochii din denim stabilesc stilurile de baza ale sezonului din care converg numeroase croiuri asemanatoare. Carolina Herrera aduce in prim plan rochia midi feminina si boema intr-o nuanta deschisa de albastru, in timp ce Mugler propune un model mini cu un croi cambrat.

Desi ambele modele accentueaza talia printr-un cordon, respectiv printr-o centura subtire, stilurile propuse sunt extrem de diferite. Astfel, in timp ce Carolina Herrera incurajeaza outfituri de o feminitate subtila, in nuante pastfel si cu o cromatica redusa la nasturii multicolori, Mugler propune un model futurist unde buzunarele voluminoase reprezinta un artificiu stilistic ideal femeilor cu o silueta triunghi inversat (umeri lati, solduri inguste).

carolina-herrera-rochie-denim  rochie-denim-mugler

Una dintre piesele de baza din garderoba, jeansii primesc in acest an atentia designerilor pentru a transforma cu succes clasicul intr-un stil modern de referinta. Una dintre tendintele care au acaparat moda anului 2018 vizeaza jeansii in doua culori, Calvin Luo si Dior aflandu-se printre cei care incurajeaza acest trend.

Anna Sui si Elisabetta Franchi propun stiluri boho unde broderia si asortarea cu piese albe sau pastel completeaza intentia stilistica, in timp ce jeansii crop cu un croi usor evazat si cu talie inalta devin in 2018 aliatul stilistic al femeilor care vor sa creeze imaginea unei siluete mai inalte.

In acest an, jeansii cu talie inalte, cu un croi drept sau evazat, cu broderie sau cu fasii contrastante cromatic promit cele mai trendy tinute care pot fi obtinute usor doar prin asortarea cu o piesa alba uni. Un top cu volane, cu umerii goi sau cu maneci bufante nu va ajuta doar la compunea unei tinute basic in stil, ci va completa perfect un outfit efortless chic care omogenizeaza perfect trendurile momentului.

jeansi-  dior-denim-2018

jeansi-crop-evazati  jeansi-crop-anna-sui

jeansi-crop-evazati  jeansi-crop-evazati

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.