Sense sarbatoreste 10 ani cu cele mai WOW 10 piese ale sezonului!

Tendintele sezonului toamna-iarna 2017 vizeaza anumite stiluri pe care le putem obtine usor prin integrarea in garderoba a unor piese cheie. Cum stim, insa, care dintre acestea se potriveste cel mai bine stilului pe care dorim sa il obtinem? Odata cu sarbatorirea a 10 ani de la intrarea in lumea modei, Sense sarbatoreste trendurile prin zece piese care schiteaza un look pe cat de feminin pe atat de modern. Iata care sunt acestea si cum putem, cu ajutorul lor, sa transformam orice outfit basic intr-unul statement:

Blazerul alb este imaginea perfecta a rafinamentului si a elegantei si completeaza armonios tinute in tonuri de negru sau in combinatia alb-negru. Purtat descheiat pentru o tusa relaxata, pe umeri pentru a urma ultimele tendinte, sau clasic-chic cu o centura subtire in talie, blazerul alb transforma orice look intr-unul posh.

sacou-alb  sacou-alb-moss

sacou-alb-elegant  sacou-alb-fashionsense

Daca bluzele si camasile cu dungi in doar doua culori sunt potrivite pentru o tinuta office, o bluza cu dungi multicolore detine monopolul asupra trendurilor urbane. Ambele pot fi asortate usor cu o fusta sau o pereche de pantaloni uni, intr-una dintre culorile dungilor, iar tipul imprimeului nu trebuie sa prezinte mai putina importanta.

Este bine sa tinem cont de faptul ca dungile verticale ajuta la crearea iluziei unei siluete mai inalte, in timp ce dungile orizontale vor aduce volum in partea superioara a siluetei.

bluza-dungi-moda  bluza-dungi-colorate

bluza-sense-dungi  bluza-sense-dungi

Nicio garderoba fara culoarea regala: violetul. Aceasta aduce o nota high class prin simpla prezenta, iar purtarea unei piese dintr-un material fin in aceasta culoare se traduce prin obtinerea unei tinute elegante prin excelenta. Violetul poate fi purtat atat cu o nuanta deschisa de lila, cat si cu o culoare la fel de puternica precum oranjul, pentru o tinuta glam de oras.

Pentru un outfit office este indicat sa optam pentru aceasta culoare intr-o piesa in linii clasice precum o camasa simpla sau o fusta midi in A si asortarea cu o piesa neutra. Poate fi un pantalon negru sau un top intr-o culoare delicata.

bluza-violet-enciu  fusta-violet

fusta-sense-violet  bluza-sense-violet

Fusta din dantela este acea piesa care aduce o nota de delicatete intr-o tinuta si poate fi adoptata la fel de bine intr-un outfit de serviciu, cu o camasa sau o bluza alba, uni, cat si intr-unul urban, cu un top oranj. Pentru a completa directia stilistica, pantofii cu toc devin un accesoriu ce nu trebuie omis.

fusta-dantela-sense  fusta-dantela

Indiferent de sezon, fusta midi in A este o piesa pe care nu trebuie sa o trecem cu vederea. Daca in sezoanele de tranzitie o putem purta cu camasi sau bluze pe corp, in zilele reci puloverele groase completeaza perfect tinuta. Putem alege fie un model pe corp, cu guler inalt, fie un model oversize daca fusta devine ampla in partea de jos, sub linia soldurilor. Look-ul obtinut va fi, in functie de combinatia aleasa, fie un exemplu al unui outfit classic, office, fie o varianta ideala pentru o tinuta relaxata.

fusta-in-A-sense   fusta-vaporoasa

Talia inalta este in continuare un detaliu care cucereste podiumurile internationale, iar fashionistele si vedetele apeleaza cu incredere. Jennifer Lopez mizeaza pe o fusta cu talie inalta, conica, asortata unui top pe cat de simplu prin cromatica, pe atat de chic prin decolteul asimetric.

Putem purta acest model de fusta fie cu o bluza pe corp sau usor vaporoasa, pentru o tinuta office, fie cu un tricou casual cu imprimeu pentru iesirile in oras. Pentru o tinuta urbana putem opta pe o culoare puternica precum rozul, in timp ce look-ul de birou ramane fidel unui model gri-negru uni sau cu dungi fine.

fusta-creion-neagra  fusta-creion-neagra-sense

fusta-conica-roz  fusta-conica-roz-sense

Rochiile din catifea si rochiile din dantela sunt doua dintre piesele reprezentative a imbinarii clasicului cu modernul. Fie ca alegem o rochie neagra din catifea, cu un print floral care sa pluseze prin feminitate, fie ca alegem un model din dantela intr-o culoare puternica, o nota clasica ramane prezenta in tinuta creata.

Un model pe corp va accentua un look elegant, in timp ce unul in A aduce si o nota relaxata. Gentile mici sunt un accesoriu pe care ne putem baza pentru a pastra nota feminina si delicata a acestor modele de rochii.

rochie-catifea  rochie-dantela-violet

rochie-catifea-sense  rochie-dantela-sense

Little black dress. Trei cuvinte care insumeaza eleganta, clasicul si feminitatea la superlativ. Indiferent cum alegem sa purtam rochia neagra mini, aceata va ramane o declaratie de stil si de rafinament.

Un model lejer, la baza gatului, accesorizat doar cu o geanta mini cu imprimeu, un model pe corp cu decolteu asimetric, asa cum propune Oscar de la Renta sau un croi cu decolteu rotund, clasic, accesorizat cu un colier la baza gatului, toate aceste optiuni avantajeaza orice tip de silueta si promit sa nu paraseasca vreodata tendintele.

rochie-mini-neagra  rochie-mini-neagra-de-la-renta

rochie-scurta-neagra  rochie-mini-neagra-sense

Piesele in culori pamantii reprezinta cromatic sezonul de tranzitie, iar impreuna cu materialul pot descrie unul dintre trendurile principale ale momentului. Astfel ca o fusta sau o pereche de pantaloni din piele sau piele ecologica avantajeaza in special siluetele subtiri sau pe cele clepsidra, iar o a doua piesa clasica, in alb sau negru tempereaza nota indrazneata a unui articol din piele.

Pentru o tinuta office putem opta pentru o fusta caramel purtata cu o bluza dintr-un material fin, cu imprimeu, dar si un top in nuante de maro, purtat cu un pantalon uni. Nota moderna a acestora poate fi subliniata prin alegerea unui model cu detalii precum aplicatii pe talie, atunci cand alegem o fusta, sau cu un croi asimetric, atunci cand vrem sa optam pe un top.

pantaloni-maro  fusta-maro-conica

fusta-conica-office-sense   bluza-dungi-maro-sense

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.