Lista de shopping toamna-iarna 2015/16 – partea a II-a

Lista de shopping toamna-iarna 2015/16 – partea a II-a

Continui lista de shopping pentru noul sezon cu urmatoarele sugestii:

  • Rochia Boho cu aplicatii patchwork

03-03-fall-2015-runway-trend-report-boho

O poti admira la Chloé, Etro dar nu te stresa daca nu ai bani sa iti cumperi una noua. Patchwork inseamna o compozitie din bucati diferite de materiale, atat cromatic cat si calitativ, astfel incat tot ce ai nevoie este imaginatie, cupoane diferite de materiale si un foarfece ascutit. Bineinteles ca va iesi o carpaceala dar tu vei fi foarte multumit(a) de rezultat si aceasta conteaza.

  • Lenjeria intima la vedere

 

  • gummibearlife-oscar-de-la-renta-autumn-winter-2015-16-4

Sub sloganul underwear as outwear, toate doamnele si domnisoarele sunt invitate sa isi achizitionieze piese care doar par intime. Cine stabileste insa diferenta dintre ele, nu as putea spune. Eventual raionul de unde cumparam. Daca sotul sau iubitul (ca si cum sotul nu mai este iubit) fac scandal cand vad topul din dantela neagra purtat la o fusta de zi, este bine sa le aratati tendintele. Cu siguranta, vor ofta usurati.

 

  • Breton stripes

tendance_marini__re__d__fil__s_saint_laurent__isabel_marant_et_sonia_rykiel_543-jpeg_north_1160x_white

Macar cu acestea ramanem dupa scurta vara fierbinte si cu amintiri de neuitat. Cine nu are amintiri din vara foarte rau deoarece verile trec, anii trec si amintirile vor fi din ce in ce mai rare.

  • Reefer jacket

tendance_cabans__d__fil__s_chlo____nina_ricci_et_michael_kors_3434-jpeg_north_1160x_white (1)

Inspirat din jacheta U.S.Navy, cu inchidere dubla si revere ample, este o piesa pe care e bine sa nu o ratezi in noul sezon, mai ales ca e genul de piesa cu bataie lunga in timp.

  • Rochia lunga, din catifea neagra

tendances_robes_en_velours__d__fil___ralph_lauren_collection__valentino_et_chlo___5536-jpeg_north_1160x_white

Poate fi si 7/8 daca nu agreezi varianta maxi. Am vazut-o la Ralph Lauren sau la Valentino, este impecabila si o poti purta cu accesorii dintre cele mai diferite. Arata frumos si cu un sacou simplu, dintr-un material mat, inspirat din garderoba masculina.

photos: vogue.fr

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.