Sense Limited Edition, Colectia de Sarbatori

Sarbatorile de iarna sunt in topul preferintelor noastre, deoarece reprezinta un moment special, cu multa lumina, caldura, bucurie. Daruim si primim cadouri, ganduri frumoase, dar, mai ales, ne bucuram de timpul petrecut alaturi de cei dragi.

Sense-0164

O surpriza placuta este Colectia de sarbatori Sense Limited Edition, noutatea sezonului toamna-iarna in magazinele marcii Sense. Deoarece colectiile nu sunt importate, centrele de creatie din Iasi si Roman lucreaza ca adevarate echipe de spiridusi, pentru ca noile modele sa ajunga in magazine, pana pe 16 decembrie. Daca vom intarzia o zi, doua, nu va fie cu suparare deoarece nu este usor sa produci atat de multe modele, intr-un timp care pare sa nu ne mai ajunga.

Sense-0265a

De fapt, stiti cum este, pentru ca lumea imi pare a fi intrat intr-o mare graba, iar orele zboara efectiv. Noile modele Sense, pe care vi le propun in aceasta iarna, sunt  sofisticate si extrem de actuale.

Sense-0501

Sense 9 octombrie-1634

Catifeaua, imprimata sau uni, este preferata mea in colectiile  de iarna, deoarece este un material nobil, care iti va da o nota eleganta speciala, fiind, in acelasi timp, foarte usor de purtat, datorita faptului ca nu face cute sau peeling.

RADU3354

Daca va intrebati, putin ironic: Dar se mai poarta catifeaua? ar trebui sa stiti ca acest material, favoritul caselor regale din cele mai vechi timpuri, nu a iesit niciodata din moda. Versace, Dior, Chanel, Gucci, Prada sunt doar cateva nume mari, in colectiile carora veti regasi acest material. Bineinteles, pe langa rochiile de catifea, in colectii sunt rochii din dantela, brocart, crep.

sense-5-nov-0952.jpg

Se poarta forme diverse, atat pe linia corpului cat si in clos, cu maneci lungi sau 3/4. Varianta cu umerii pe jumatate goi este foarte ingenioasa, atractiva, cu un croi complex.

RADU4303

Cromatica colectiei SLE de Sarbatori te va captiva cu siguranta, deoarece vor fi nuante regale de grena, mov, albastru petrol, navy dar si printuri inspirate din stampele japoneze.

Sense-0624

Unele dintre modelele prezentate sunt deja in magazine, astfel incat poti cauta tinuta perfecta pentru petrecerile de la serviciu, unde trebuie sa pastrezi un cod vestimentar echilibrat. Nu uita ca o rochie uni, purtata cu o bijuterie statement si un clutch pretios, este perfecta pentru o intalnire festiva.

radu3571.jpg

Alege-ti un styling potrivit cu rochia preferata si ai curajul sa experimentezi forme noi. Nu privi o rochie, pentru ca sa ii pui  eticheta   Sigur nu imi sta bine, mai bine experimenteaza direct si vino in magazinele Sense, unde vei gasi, cu siguranta, piesa ta vestimentara preferata.

Sense 9 octombrie-1602

sense-9-octombrie-1592.jpg

Serile de Craciun si de Revelion sunt speciale pentru fiecare dintre noi. Fii eleganta la trecerea dintre ani, vesela si optimista, programeaza-ti o sedinta de beauty la un salon, fa-ti un machiaj fin dar de efect, alege rochia preferata Sense si lasa-te sa fii admirata!

Fotografiile au fost realizate in locatia Mobexpert, un spatiu generos, care te asteapta intr-o atmosfera de poveste, ca in fiecare an.

Sense-0422

Modele: Catalina (First Models)

Foto: ProImage

Locatie: Mobexpert

No Comments Yet

Comments are closed