Stii sa porti fusta plisata?

fusta plisata

Daca moda este una dintre pasiunile tale, atunci cu siguranta ai observat „invazia” fustelor plisate. In acest sezon, multi designerilor au inclus in colectiile lor macar o fusta plisata, cu lungimea de 7/8. In acest articol mi-am propus sa iti indic cateva feluri in care poti purta, cu stil, o fusta plisata.

1.Edgy

Pe lange fustele clasice plisate, ai observat probabil ca au aparut si fuste plisate din piele ecologica, catifea, sau materiale sintetice pe care nici nu le cunosteai. Pentru a aborda un look edgy, iti recomand sa alegi o fusta plisata din piele ecologica, pe care sa o asortezi cu un pulover gri/negru si o pereche de pantofi fara toc. Un trench sau un cardigan cu un croi complex vor fi un plus pentru tinuta ta.

2. Romantic

Nimic nu se potriveste mai bine cu toamna, decat un look feminin si romantic. Fustele pastelate in nuante pastelate sunt perfecte in acest context. Iti recomand sa le asortezi cu bluze lejere uni sau cu imprimeu si pantofi cu varful ascutit. Un palton lung camel poate completa perfect tinuta.

https://fashionsense.ro/product/7631-fusta-plisata-dries-somon

CITESTE MAI MULT pe blog AndreaTincu

No Comments Yet

Comments are closed