Incaltaminte trendy de toamna

Pentru orice fashionista, un aspect este clar…Niciodata nu vom avea prea multe perechi de pantofi. Fie ca este vorba despre balerini classy sau despre cizme combat, mereu vor aparea modele super fancy, care iti imbunatatesc instant garderoba. De la cizmele cu talpa groasa de cauciuc si pana la cele lungi pana peste genunchi, descopera in articol si cele mai trendy cizme ale sezonului, plus outfiturile la care se potrivesc perfect.

Chuncky Wellington Boots

Cizmele Wellington sunt cel mai comun cunoscute ca cizme de ploaie. Case de moda, precum Prada, Bottega Venetta, Versace sau Valentino, au adus in acelasi timp pe catwalk acest tip de cizme la care nimeni nu se astepta. Popularitatea lor se datoreaza si stilului fuctional, care domina tot mai mult zona de street style. Nu te grabi sa le poti exclusiv impreuna cu jeans sau pantaloni, deoarece daca sunt scurte, se potrivesc cu o fusta 7/8 tricotata sau de piele, iar daca sunt lungi merg perfect cu o rochie/ fusta mini.

Mary Janes

Pantofii Mary Jane iti vor aduce aminte de copilarie. Vin in acord cu cresterea popularitatii stilului cottage si au ceva feminin, dar fara a fi foarte serios. Designerii au fost foarte creativi cu interpretare acestui stil de shoes, de la cei cu platforme din colectia Nodaleto si pana la cei bleu, semnati Marc Jacobs. Nu vei avea o dificultate sa gasesti ceva care sa se potriveasca perfect stilului tau. Deoarece pantofii Mary Jane au un aspect destul de scolaresc, este nevoie de un outfit sexy pentru a-i integra armonios. O rochie sau o fusta scurta se potrivesc perfect. De asemenea, sosetele fine sunt un must impreuna cu Mary Janes.

Cizmele peste genunchi

Au fost in toate showurile de moda. Adevarul este ca cizmele peste genunchi nu vor fi niciodata demodate. Alege modelele din piele ecologica lucioasa in culori basice ( negru sau maro). Evita sa le porti cu blugi skinny. Sunt mult mai trendy in combinatie cu o rochie 7/8 si un pardesiu teddy bear.

Sandalele cu platforma

Poate veni ca o surpriza, insa sandalele cu platforme inalte raman trendy si in sezonul rece. Se poarta impreuna cu ciorapi in stilul Rochas si cu o rochie eleganta. Va rezulta un look super trendy si fresh.

Pantofi cu pietre pretioase

De cateva sezoane, pantofii cu toc cu aplicatii pretioase apar in showurile unor case faimoase de moda si nu vor fi prea curand demodati. Sunt chic si completeaza perfect rochiile negre sau costumele de catifea.

Cizmele colorate

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.