Un inceput de an cat mai classy!

Rezolutiile pentru noul an nu pot ignora reinventarea stilului personal. Iar pentru ca reperele vestimentare clasice nu vor parasi niciodata tendintele, acesta este momentul oportun pentru includerea in garderoba de zi cu zi a acelor piese de o eleganta clasica, atemporala. Iata care sunt optiunile pentru acest sezon:

Fusta din brocart. Alaturi de culoare, materialul este aspectul care denota cel mai bine calitatea unei piese, dar si a stilului pe care aceasta il descrie. Astfel ca, pentru un look elegant, clasic, o piesa din brocart depaseste orice alta notiune estetica a unui outfit. De un rafinament deosebit, acesta evidentiaza si mai mult nota classy a unei tinute daca este purtat in culori contrastante si alaturi de o piesa la fel de fina. De exemplu, o fusta din brocart, alaturi de o bluza neagra satinata in stilul Zac Posen sau cu maneci transparente, va compune un look high class. O fusta ampla, midi, poate compune la fel de usor o tinuta chic alaturi de un pulover scurt, cu torsade, intr-un stil clasic.

fusta-brocart-zac-posen  fusta-brocart

fusta-brocart-sense  fusta-brocart-sense

Alb-negru. In ceea ce priveste nota clasica data de cromatica unui outfit, combinatia alb-negru isi pastreaza locul fruntas. De la modelele de rochii in non-culori la tinute create dintr-o piesa alba si una neagra, combinatiile sunt infinite. O rochie neagra cu un detaliu alb va subtia silueta, aducand un plus de rafinament, in timp ce combinatia pantalon negru tigareta si top alb sau alb-negru va ramane una dintre cele mai sigure si mai elegeante outfituri de serviciu.

rochie-alb-negru  rochie-alb-negru

bluza-alb-negru-sense  rochie-tricot-alb-negru-sense

Funde. La decolteu, pe maneci sau la buzunare, aplicatiile in forma de funda sporesc tusa classy a unei tinute. Pentru un efect sporit putem miza pe o piesa roz deschis. De exemplu, o bluza roz, clasica, si un pantalon negru compun o tinuta corecta si trendy de birou. Pozitionate in partea de sus a topului, fundele pot aduce un plus de volum in zona bustului.

bluza-funda-roz  bluza-funda-roz

bluza-roz-sense  cardigan-oranj-sense

Maro-bej. Da, pastelurile sunt cu siguranta ideale atunci cand dorim sa obtinem un look feminin, insa nuantele de bej-maro sunt cele care ne ajuta sa evidentiem un outfit classy chic. Pentru un contrast de efect putem opta pentru combinatia cu rosu sau cu verde inchis, dar si pe un outfit uni in nuante diferite, asa cum propune pentru acest sezon Max Mara.

Pentru un efect maxim putem alege un model cu detalii precum funde sua volane fine sau dintr-un material pretios precum catifeaua sau matasea.

pantaloni-bej-hermes  bej-maro-max-mara

bluza-bej-sense  bluza-maro-sense

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.