Stii sa porti camel?

Hainele si accesoriile camel sunt un statement al elegantei feminine. Este acea culoare care nu se demodeaza niciodata si va ramane in preferinta fashionistelor, indiferent de varsta sau de generatie. Desi trench-ul clasic Burberry sau paltonul MaxMara sunt primele piese care iti vine in minte, cand este vorba despre camel, totusi exista numeroase combinatii si moduri trendy de a purta aceasta culoare.  Descopera in articolul de mai jos cele mai cool moduri de a purta camel.

Paltoanele camel inspira lux si eleganta. Le poti gasi in outfit-urile mulor vedete si stiliste. Alege un palton sau un pardesiu camel de buna calitate pentru a te bucura cu adevarat de o piesa vestimentara fara varsta.

O tendinta generala este sa porti camel doar cu nude si maxim cu negru, insa sunt numeroase culori care se potrivesc cu aceasta nuanta. O combinatie de care multe femei se feresc este camel cu albastru, dar tine cont ca este deosebit de trendy si ofera o nuanta edgy tinutei tale. Incearca sa porti o rochie camel cu o geanta albastra si accesorii in ton . Daca esti mai indrazneata, poti asorta o piesa albastru intens cu una camel.

O alta combinatie pe care o poti incerca este camel cu roz. Este foarte young si ideala pentru primavara. Asorteaza rozul fuchsia sau pe cel pastelat cu piese camel. Nu te feri de combinatiile puternice si de texturile diverse. Fii cat mai creativa atunci cand alegi sa porti combinatii puternice precum roz si camel sau albastru si camel.

 

 

In general, culoarea camel, fiind atat de eleganta, este asociata cu stilul office. Poarta la birou un palton camel cu o rochie imprimata sau cu blugi si o camasa cu tipar sofisticat.

 

Pentru un stil casual office, poarta paltonul camel cu o tinuta full black sau, daca vrei sa incerci ceva nou, incearca sa porti tot piese camel pe dedesubt. Atunci cand vrei ca tinuta ta sa aiba doar un accent office, poarta o bluza pe gat si loafers sau pantofi Oxford.

Poti purta camel si in zilele in care vrei un look relaxat, de weekend. Alege un palton camel teddy bear cu leggings negri, pantofi sport si un hanorac sau o bluza confortabila. Este outfit-ul perfect pentru zilele in care vrei sa te relaxezi, dar sa ramai trendy.

 

 

Atunci cand ai optat pentru un look all camel, alege nuante diferite, exceptie fiind setul de haine care sunt toate din acelasi material. Poarta pantaloni camel inchis cu o bluza camel deschis. O bluza camel cu imprimeu este o varianta buna daca iti doresti o tinuta vesela.

Indiferent de varianta aleasa, achizitioneaza o piesa camel si vei descoperi farmecul irezistibil al elegantei care nu se demodeaza.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.