Hiturile promotiilor Sense

Daca nu ai vazut inca noile promotii Sense, atunci trebuie sa te grabesti sa descoperi produse chic Sense la reducere. De la trenchurile clasice, care sunt super trendy toamna, si pana la rochii de seara feminine, in magazinele fizice si in cel online Sense te asteapta  piese pe care trebuie sa le ai in garderoba ta.

1. Trench-ul Georgia bej

Esti cu adevarat pregatita de toamna daca nu ai un trench bej  in garderoba? Raspunsul este nu. Atat toamna, cat si primavara, trench-ul bej este cel mai bun prieten, fiindca se potriveste atat cu un outfit casual de weekend, cat si cu o rochie office & tocuri.

2. Sacoul classy

Niciodata nu ai suficiente sacouri,  daca au o linie usor masculina. Sacoul Carla din bumbac este perfect atat pentru un eveniment la care se impune un dress code office, cat si pentru o zi de shopping. Pentru a purta un sacou casual, asorteaza-l cu o pereche de boyfriend/mom jeans si un tricou alb si tocuri.

Modelul Combrie este de asemenea trendy, tipul de piesa vestimentara fara varsta, dintr-o garderoba inteligent construita. Pe bleu sau pe negru, acest model este mai mult decat o achizitie, e un must have super fashionist.

3. Pantalonii Marlene

Pantalonii flared Marlene, inspirati din croiul masculin, din in si viscoza, sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a purta toate topurile colorate uni sau imprimate. Daca vrei un look de vara, inspirat din stilul frantuzoaicelor, poarta pantalonii Marlene impreuna cu bluza in dungi Amelia si balerini cu varful ascutit

 

4. Camasa alba

Camasile albe raman mereu elegante, indiferent de anotimp sau de tendinte. O camasa care sa se potriveasca stilului tau este esentiala. Camasa Monaco are avantajul de a fi casual si eleganta simultan, prin accesoriul pretios. Pentru un outfit cool si trendy, poarta camasa impreuna cu pantaloni evazati si platforme.

5. Pantalonii office crem si camel

Au un croi deosebit care evidentiaza formele corpului intr-un mod discret. In plus, varianta bej se potriveste cu cromatica de toamna. Ii poti purta impreuna cu o camasa albastra oversized (combinatia bej-albastru este vedeta toamnei), un trench si tocuri stiletto nude. Pentru zilele ploioase poti inlocui tocurile cu cizmele Hunters.

6. Cardigan din cashmere Britt

Chiar daca nu este inca moment pentru a purta un cardigan, totusi trebuie sa profiti de reduceri pentru a te asigura ca la iarna vei avea o piesa de care nu te vei mai desparti. O piesa cu cashmere este o investitie pe termen lung, care arata elegant si este foarta calduroasa. Fiind un cardigan, se potriveste atat la jeans cat si la rochii si fuste. Este o piesa practic de neinlocuit in timpul sezonului rece.

7. Rochia de seara Greta

O rochie de seara neagra fina este esentiala in garderoba. Cu accesorii pretioase, fine din argint este perfecta pentru opera sau filarmonica, ori pentru o masa in familie. Poart-o impreuna cu tocuri negre cu varful ascutit si un plic nude discret.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.