Luna cadourilor Sense

Decembrie este una dintre lunile noastre preferate, fiindca avem sansa sa ne aratam dragostea si pretuirea fata de familie si de prieteni. Dar…deoarece stim cat de dificil este sa alegi cadoul perfect, ne-am hotarat sa te ajutam si sa iti oferim produse specifice sezonului rece,  care vor pot deveni cele mai indragite daruri dintre toate.

Cardiganul de lana este un cadou excelent pentru femeile active si practice. Este deosebit de calduros si se potriveste atat cu tinutele casual cat si cu cele si office.  Se potriveste perfect cu blugii skinny, un top mulat si o pereche de cizme cu toc dar poate fi purtat si la birou, in combinatie cu o fusta cambrata si o camasa imprimata. Este un cadou clasic care are avantajul de a fi purtabil, chiar si dupa perioada Sarbatorilor. Poti achizitiona cardiganul de lana Kitty pe roz, rosu, gri, sau camel. De asemenea, exista si varianta tip vesta, pe gri sau rosu.

Puloverele cu modele Christmas sunt trendy de sarbatori si nu numai. Poti alege o varianta clasica de pulover de Craciun, precum modele Christmas Story, Norway si Natalie, care se potrivesc perfect cu blugi albi sau clasici si cu o pereche de cizme de iarna. Sau daca vrei un pulover care doar aminteste de Craciun, iti recomandam puloverdul Hilda. In culori minimaliste, alb si negru, si cu modele folk, puloverul Hilda este perfect pentru cineva drag sau chiar pentru tine.

Puloverele de Craciun se potrivesc perfect cu o fusta mini sau maxi si cizme pana la glezna. Daca te simti mai confortabil cu pantaloni, atunci il poti purta cu blugi clasici sau skinny si bocanci. Dupa sarbatori, il poti purta la birou cu o camasa alba pe dedesubt, in stilul smart office.

Cardiganele tricotate fine sunt o alegere potrivita pentru cele care prefera un produs care evidentiaza formele corpului, in defavoarea unuia oversized. Cardiganele tricotate Sense sunt ispirate de eleganta clasica feminina. Designul este completat de culori pastelate si nasturi ton in ton. Piesa aceasta este excelenta pentru birou, in special daca ti se impune o tinuta eleganta la munca. Un outfit tip office poate deveni mult mai trendy daca ii adaugi un cardigan colorat. Pentru un eveniment special, cardiganul poate fi purtat inchis, fara nimic pe dedesubt si cu o fusta midi.

Rochiile tricotate sunt un cadou deosebit pentru o persoana draga. Pe langa faptul ca sunt practice, arata si excelent pe orice silueta. Rochiile Sense tricotate sunt create pentru a evidentia formele corpului intr-un mod chic elegant. Rochia tricotata My Gift poate fi purtata, impreuna cu cizme sau stiletto si paltonul de stofa Maxime, pe verde sau negru. Pentru a reliefa detaliul din zona decolteului, iti recomandam sa porti parul prins. Rochia tricotata Elle este un model ideal pentru weekend. Detaliul in dungi galbene, albe si negre impreuna cu tiparul lejer fac modelul acesta cadoul perfect pentru o persoana pasionata de culori, dar preocupata de confortul personal.

Bluzele tricotate Sense sunt un obiect vestimentar versatil. Au avantajul de a se potrivi cu o varietate de gusturi vestimentare. Fie ca vrei sa o daruiesti unei persoane care pune accentul pe eleganta sau uneia care este interesata de confort, cu o bluza tricotata nu vei da niciodata gres.

De asemenea, daca vrei sa iti daruiesti tie insati un cadou de Craciun de care te vei bucura tot anul, o bluza tricotata Sense este  alegerea potrivita. Pentru un look office, poarta bluza tricotata cu pantaloni chino si tocuri. Pentru un stil casual, asorteaza bluza tricotata cu o fusta midi plisata si o pereche de sneakers.

In special in sezonul rece se poarta camasile in carouri, din material plin. Genul acesta de camasi sunt preferatele multor femei pentru ca sunt practice si se potrivesc in multe combinatii. Camasa in carouri este genul de produs care poate fi purtata iarna, cu o geaca de fas, blugi si bocanci, dar si vara, cand o poti asorta cu o pereche de pantaloni scurti si un top minimalist.

Cardiganul Alexandre este deosebit prin posibilitatea de a fi ajustat printr-un cordon in talie. Spre deosebire de cardiganele clasice, tiparul cardiganului Alexandre a fost creat pentru a subtia talia si a oferi prin simplitate un plus de eleganta tinutelor tale. Iti sugeram sa il asortezi cu pataloni de costum si un top lejer. Este disponibil in 2 culori, orange sau vernil.

Gecile de fas colorate sunt preferate de catre toti designerii in sezonul FW 2019/20. Sense iti propune geaca Fujiko pentru o persoana draga. Va fi deosebit de apreciata atat pentru calitate, cat si pentru tiparul trendy, tineresc. Pentru o ocazie speciala, asorteaza geaca Fujiko cu fustele plisate Alexia,  un top de cashmere pe gat si o pereche de cizme slouch din piele. Pentru birou, poarta geaca Fujiko cu o camasa colorata, pataloni clasici si o pereche de cizme cu toc pana la glezne.

Cadourile Sense sunt speciale atat pentru tine cat si pentru cei dragi. Cumpara produsul favorit si ai cu siguranta garantia ca darul tau va fi purta si apreciat intregul an!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.