Lectii de stil la Golden Globes

Cea de-a 73-a editie Golden Globes nu a reprezentat un eveniment artistic doar prin prestatiile de pe marile ecrane, prin nominalizarile si distinctiile acordate sau prin discursurile atent create, ci si prin tinutele asteptate cu nerabdare de catre fanii industriei cinematografice si ai modei care o hiperbolizeaza cu fiecare ocazie.

Rochiile lungi vaporoase sau pe corp, in culori puternice si increzatoare precum rosul sau portocaliul au atras instant atentia fotografilor. Modelele strapless sau cu umeri decoltati au fost la fel de bine primite precum cele care subliniaza talia prin decupaje laterale, in stilul Jennifer Lawrance si Christian Dior sau prin detaliile din paiete care complimenteaza stilul actritei Amy Adams intr-o creatie Versace . Indiferent de modelul ales, culorile statement s-au impus si cu aceasta ocazie ca un plus one al actritelor prezente pe covorul rosu.

 Giorgio Armani Privé Emmy Rossum Natalie Dormer red dress by J. Mendel

Amy Adams Versace dress  Christian Dior,necklace by Chopard

rochie portocalie fashionsense rochie rosie fashionsense

Rochiile in linii simple, dar extrem de elegante, confirma pozitia de lider a clasicului negru si demonstreaza cum o (non)culoare poate defini o intreaga tinuta fara intruziunea detaliilor extravagante. Lady Gaga, artista care a renuntat la modele si culori statement in favoarea rochiei negre Versace si Sophia Bush sunt doar cateva dintre numeroasele exemple. Nu putem trece cu vederea, insa, nici rochia aleasa de Helen Mirren, actrita cu o performanta de necontestat in filmul “The Woman in Gold”, devenita acum o prezenta de neconstestat ce isi joaca propriul rol in “The woman in black”.

Consistently a star on the red carpet, Helen Mirren opts for form-fitting minimal black Atelier Versace

Sophia Bush Sophia Webster, and a Rauwolf clutch rochie neagra catifea fashionsense

Versatil prin definitie, negrul accepta si evidentiaza detaliile unicat precum insertiile din dantela Lanvin, dar si aplicatiile pe linia decolteului sau modelele tip capa, ambele purtand semnatura Valentino si fiind purtate de nume celebre precum Kirsten Dunst sau Emilia Clarke, unul dintre numele asociate in ultimii ani cu succesul Game Of Thrones.

Kirsten Dunst  Valentino and Fred Leighton jewels Emilia Clarke  Valentino and Jimmy Choo sandals Julia Louis Dreyfus in Lanvinrochie 2in1 neagra fashionsense

Si pentru ca nici tonurile de alb nu puteau lipsi de la un astfel de eveniment de amploare, Jane Fonda si Cate Blanchett ne indreapta atentia asupra modelelor tip capa purtand semnatura Yves Saint Laurent sau Givenchy. Alegerea lui Lily James, rochia diafana Marchesa de un alb eterat ne aminteste de rolul care a facut-o celebra in filmul “Cinderella”, in timp ce Eva Longoria se distanteaza de personajul din “Desperate Housewives” alegand acum o rochie uni, eleganta, cu detalii florale.

Jane Fonda Yves Saint Laurent Couture Cate Blanchett Givenchy Lily James Marchesa  Eva Longoria

Paietele si detaliile glittery aduc si mai multa stralucire evenimentului, insa postura vip-urilor care le poarta reuseste sa le surclaseze cu usurinta. Rosie Huntington-Whiteley, supermodelul Victoria’s Secret, ne face cunostinta cu tendintele glam Atelier Versace, in timp ce actrita Kate Hudson ne introduce in lumea la fel de stralucitoare, dar mult mai indrazneata a lui Michael Kors. Modelul Calvin Klein ales de Brie Larson ne invata cum sa purtam o rochie eleganta, introducand detalii moderne si impunatoare precum decupajele laterale sau decolteul teardrop, in timp ce Kate Bosworth alege un model strapless Dolce&Gabanna care evidentiaza linia delicata a umerilor si linia exemplara a gusturilor rafinate.

Rosie Huntington-Whiteley Atelier Versace, complimented with Jimmy Choo sandals and clutch. Kate Hudson Michael Kors Collection. Her look is complimented by Forevermark diamonds Brie LarsonCalvin Klein Kate Bosworth Dolce & Gabbana

Desi paietele aduc acea nota glam care pune cel mai bine in valoare nuantele de auriu-argintiu, nici culorile puternice nu pot refuza tusa high class a detaliilor stralucitoare. Conditia esentiala a acestui duo dramatic? Un model simplu al rochiilor deja aflate in prim-planul reflectoarelor. Olivia Wilde si Julianne Moore au bifat, cum era de asteptat, toate criteriile unei tinute demne de covorul rosu, cu ajutorul Michael Kors, Tom Ford, a stilistilor personali si a antecedentelor care le recomanda.

Michael Kors Julianne Moore Tom Ford

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.