Eleganta verii sta in detalii

Cand termometrele sunt pe punctul de a exploda, singurul lucru la care ne mai putem gandi in materie de outfituri este confortul. Cat mai lejer, cat mai comod, dar la fel de chic si de modern.

La o prima impresie o combinatie dificil de realizat, un outfit care sa ne permita sa ne bucuram de o zi relaxanta, dar si glam, nu este nici pe departe o sarcina imposibila. Iar vedetele si designerii ne vin in ajutor cu idei si repere.

Daca ne-am obisnuit ca vara sa ne rasfatam cu rochii boeme, cu imprimeuri florale, numele sonore ale modei ne amintesc ca simplitatea poate fi, de multe ori, o solutie care satisface si cele mai restrictive preferinte. O rochie alba, uni, devine un must have al sezonului, iar detaliile din dantela o fac de neinlocuit. De la Ralph&Russo la colectiile couture, modelele de rochii de pe catwalk ne invata ca rochia alba din dantela este o piesa suficient de pretioasa cat sa nu necesite o accesorizare abundenta. Jennifer Lawrence confirma: talia subliniata si o geanta mini sunt suficiente pentru o iesire pe cat de relaxata pe atat de eleganta!

lace-White-Ralph&Russo lace-lawrence

lace-Couture -Paolo Sebastian alb

De la alb la combinatiile de culori nu este decat o distanta de preferinte. Iar dintre acestea, rosul si galbenul in combinatie cu negrul – eternul clasic – nu lipsesc niciodata din prezentarile designerilor. Dolce&Gabbana, Escada si Dior exemplifica eleganta acestor combinatii in multiple stiluri: senzual, clasic, feminin sau ingenuu. Iubitoarele de culori pot alege acum combinatia cea mai apropiata personalitatii si stilului care le caracterizeaza. Culorile puternice nu trec niciodata neobservate, iar daca accentului de culoare ii este alaturat cel al rafinamentului, combinatia ideala trece cu siguranta de nivelul cromatic.

Dolce & Gabbana-2015 Alessandra Rich-2016-17 -escada-resort-2016 Gucci-resort

rosu-negru-fashionsense galben-negru-fashionsense

Rochiile detin, intr-adevar, monopolul la capitolul eleganta, dar acest lucru nu exclude piesele recomandate prin croiuri feminine si materiale fine precum satinul sau matasea. Alaturi de fuste midi sau de pantaloni pana, topurile din acest sezon se pot recomanda prin argumentul suprem: materialul de calitate. O pereche de cercei poate completa ideal tinuta atunci cand optam pentru un top cu guler inalt, in timp ce colierele intregesc outfitul compus cu ajutorul bluzelor cu decolteu adanc. Sa nu uitam ca nuantele sidefate aduc de fiecare data un plus de eleganta !

satin-Paule Ka-pre-fall-2016  satin-gigi-hadid

satin bluza-eleganta-fashionsense

Un detaliu pe cat de controversat pe atat de adulat, transparentele si insertia din voal transforma orice tinuta intr-o expozitie de stil si feminitate. Mult iubita rochie scurta neagra ( little black dress) primeste un suflu modern care ii sporeste autenticitatea, in timp ce bluzele uni cu detalii transparente incurajeaza tinute classy de oras, dar si concepte de luat in considerare pentru evenimentele elegante. Din nou, astfel de piese incurajeaza accesorizari subtile, gentile plic si pantofii cu toc aflandu-se printre recomandarile stilistilor. Kate Bosworth si Miranda Kerr ne aduc dovada !

kate-bosworth-maneci-transparente miranda-kerr-maneci-transparente

voal2  voal

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.