4 designeri – 4 tipuri de genti pentru noul sezon

De ce sunt accesoriile considerate cheia oricarui outfit? Pentru ca esarfa, colierul sau geanta potrivita poate aduce puncte considerabile oricarei tinute. Un tricou uni simplu si o pereche de jeansi, un outfit simplist si mai mult decat casual, se poate transforma instant prin accesorizarea unei genti statement.

Clasicele genti Chanel sunt, poate, dovada cea mai clara si mai des intalnita a faptului ca o geanta de calitate poate schimba intreaga imagine si mesajul unei tinute.

geanta-chanel geanta-chanel geanta-chanel

Pentru acest sezon, designerii au pregatit colectii care nu se abat de la regulile de stil care ii caracterizeaza. Celine pastreaza liniile simple, usor vintage, aducand in prim plan baretele, respectiv manerele gentilor. Realizate din materiale moi, acestea par sa fie un accesoriu in sine. Culorile sunt calde, dar subtile si la fel de boem-conservatoare precum modelele in sine.

celine-bag1 celine-bag2 celine-bag3 celine-bag4

Chanel nu ne-a dezamagit niciodata, iar noua colectie ne aminteste de ce. Culori dulci, pastelate, precum roz sau bleu, materiale textile si asortarea cromatica perfecta a gentilor cu tinuta: acestea sunt punctele pe care Chanel a mizat pentru acest sezon, iar succesul formulei nu s-a lasat asteptat. Stilul vintage si feminin castiga si mai mult publicul, iar introducerea denimului se incadreaza perfect in tendintele sezonului.

chanel-bag3 chanel-bag4

Culorile acestei toamne le primim de la Fendi. Marginile gentilor sunt asimetrice, baretele colorate, accesoriile prezente, iar aplicatiile foarte bogate cromatic. Fendi aduce in acest sezon culoare pentru tinutele prea terne, dar si pentru starile de spirit carora le lipseste un boost de caldura tomnatica.

fendi-bag2 fendi-bag3 fendi-bag4 fendi-bag

Dolce&Gabbana a transformat podiumul intr-o opera de arta. Ne surprinde cu burgund si texturi catifelate, alb pretios si desene elegante, dar mai ales cu auriul asortat detaliilor din tinuta si sincronizat perfect unui stil unic: moda de poveste! Formele gentilor urmeaza acum modele originale care provoaca stilurile conservatoare, pastrand, in acelasi timp, din eleganta si rafinamentul acestora.

dg-bag6 dg-bag5 dg-bag2 dg-bag3

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.