Rochiile toamnei – Un must-have!

Indiferent de tipul siluetei, de personalitate si de contextul in care vrei sa invederezi un simt estetic de apreciat si, de ce nu, de invidiat, rochiile sunt biletul castigator pentru orice moment al zilei si pentru orice situatie fortuita. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi modeul care te reprezinta si sa il porti ca pe covorul rosu.

1. Dantela. Pentru un eveniment semi formal sau doar pentru o iesire cu prietenii, rochia din dantela reuseste sa accentueze eleganta femeii moderne. Cu un croi clos sau conic, cu paiete sau broderie, designerii ne incurajeaza sa alegem un model care sa deserveasca monotoniei si sa ne aduca aminte de faptul ca feminitatea este un atu care trebuie exploatat in permanenta.

Rochie dantela SLE386 Rochie dantela SLE389

2. Paiete. Buna dispozitie si increderea in sine pot face orice femeie sa straluceasca. Iar daca celor doua ingrediente adaugam o rochie cu paiete intr-o culoare tomnatica si cu un decolteu sweetheart atragator, nu vom avea niciun element lipsa pentru a transforma orice moment in care o purtam intr-unul de care vom vrea sa ne amintim intotdeauna.

3. Drapaje. Unul dintre cele mai indragite modele, rochia cu pliuri fine – drapaje- ni se aliaza subtil pentru a masca mici imperfectiuni in zona soldurilor sau a taliei. Iar daca modelului i se alatura un material precum tricotul, atunci avem deja pregatita rochia ideal versatila pentru sezonul racoros sau rece.

Rochie dantela SLE399 Rochie tricot CA3427

4. Rochia cu maneca lunga. Moda parca nu ne-a fost niciodata mai de ajutor ca atunci cand ne-a dat unda verde la eleganta si la temperaturi mai scazute prin rochiile cu maneca lunga. Imprimeurile nu se lasa mai prejos, astfel ca modelul floral sustine cu acelasi stoicism mentinerea sentimentului varatic, delicat si plin de culoare.

5. Clasic. Cand ai dubii in ceea ce priveste alegerea unei rochii pe care sa o poti purta atat la serviciu cat si la o intalnire formala sau o iesire in oras, rochia neagra, cambrata, se afla doar la un croi si o culoare distanta de a inlatura orice dubiu. Pentru un ultim retus, cureaua ingusta in talie subliniaza silueta si gusturile fara cusur.

Rochie tricot CA3623 Rochie tricot SLE384

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.