Burgundy Feeling

View Gallery
8 Photos
Burgundy Feeling
1

Burgundy Feeling
2

Burgundy Feeling
3

Burgundy Feeling
4

Burgundy Feeling
5

Burgundy Feeling
6

Burgundy Feeling
7

Burgundy Feeling
8

Burgundy Feeling

Roşul-închis reprezintă una dintre cele mai luxoase nuanţe din paleta toamnei. Un atu important pentru burgundy  este faptul că avantajează chiar şi o persoană mică de înălţime. Un look grena da senzatia de lungime si nu este atat de sobru precum cel negru. E o culoare sofisticata, pretioasa si foarte calda. In noul sezon, este prezenta in colectii semnate de nume importante din moda, dintre care iti sugeram Gucci, Missoni, Valentino, Elie Saab, Marc Jacobs, Marni.

Sense iti propune o intreaga colectie capsula, gandita de catre designerul Andreea Tincu pornind de la frumusetea nuantelor burgundy. Varietatea de modele este impresionanta, atat piese vestimentare uni cat si combinatii rafinate cu powder pink, negru, navy sau camel.

6

Costumul burgundy este foarte feminin, are o anumita eleganta vie, contrastand placut cu nuantele hibernale ale naturii. Cambrarea sacoului si clinii care au o finalitate tip peplum pun in evidenta talia. Decolteul in V avantajeaza bustul, ceea ce iti va placea cu siguranta. Fusta este conica, cu talia inalta. O poti purta si separat, cu bluze imprimate sau uni. Rosul grena permite combinatii reusite cu roz pudrat, bleumarine, negru, camel sau vernil luminos. Toate aceste variante cromatice sunt exploatate si in colectia Sense, in bluze si rochii imprimate cu motive florale sau geometrice. Dantela burgundy este un alt material pe care Andreea Tincu il recomanda, atat pentru topuri cat si pentru rochii. Dantela nu se demodeaza, ramanand in tendinte de multi ani, datorita structurii speciale.

Rochia are un rol principal in colectiile Sense si este extrem de importanta in aceasta grupa. Iti vor placea modelele uni dar si cele tip color block, cu repere burgundy combinate cu negru sau navy. Daca preferi modelele care urmaresc linia corpului ai o oferta irezistibila, cu taieturi complexe, gandite sa te avantajeze. Iti propunem rochii feminine, cu aer oarecum retro, si o eleganta evidenta. Poti alege si modele cu volum in partea de jos, evazate sau semiclos, la care Andreea Tincu iti recomanda incaltamintea cu toc inalt sau mediu, ton in ton sau navy cu toc de lemn. Rochiile au manecile pana la cot sau lungi ceea ce inseamna ca le poti purta la serviciu si intalniri formale. Aceasta nu inseamna ca, in timpul tau liber, nu poti sa te aranjezi cochet si sa alegi cu incredere burgundy. Rochiile printate, din jersey, te vor atrage prin jocul gradat de culori si compozitiile inspirate de natura. Materialul jersey, folosit in moda prima oara de Coco Chanel, ramane o alegere inspirata pentru evenimentele de zi. Nu se boteste, are in compozitie fibre naturale, o cadere excelenta si se aseaza frumos pe corpul tau. Nu este pretentios dar are o personalitate puternica datorita amprentei artistice de pe imprimeuri.

Pentru ocaziile tip cocktail sau evenimente culturale desfasurate dupa ora 16, Andreea Tincu a creat rochia neagra cu accesoriu burgundy si roz. Croiul este simplu in aparenta dar, daca analizezi cu atentie piesa vestimentara, iti vor placea cu siguranta liniile sofisticate si geometria produsului. Rochia urmareste provocator liniile corpului si iti evidentiaza talia, in timp ce culoarea neagra te slabeste optic. Negrul este folosit si in combinatie cu grena la rochia cu decolteu patrat, de care te vei indragosti cu siguranta.

La rochiile uni, designerul iti propune detalii pretioase, foarte discrete, sau curele din piele, cu fundita, foarte chic. Acest gen de curea arata  excelent la puloverul din casmir, purtat peste fusta conica, cu talia inalta. E o combinatie clasica si una dintre preferatele multor vedete. Tricotajele din familia Burgundy Feeling te vor cuceri cu siguranta. Sunt din fire fine, au un tuseu cald, in ton cu aceasta culoare. Propunerile Sense sunt atat tricotajele subtiri, uni sau combinate cu grena dominant, cat si cele groase, tip cardigane. Toamna, natura iti ofera un adevarat rasfat vizual si nimic nu este mai potrivit, pentru o plimbare alaturi de cei dragi, decat un pulover calduros, intr-o culoare regala. Pentru tine, Sense alege doar fire foarte bune calitativ si nu face rabat de la confortul tau. Italia ramane tara principala, de unde importa firele pentru fiecare colectie. Poti alege structuri simple, tip glat sau complexe, inclusiv jacquard. Rochia tricotata este o alta piesa vestimentara produsa de Sense si nu poate lipsi din garderoba ta. O poti purta cu bluze subtiri de jersey sau direct pe piele deoarece are un tuseu placut. Recomandarea designerului Andreea Tincu e combinatia cu dress mat.

Burgundy Feeling este colectia Sense pe care trebuie sa o probezi cu siguranta.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.