10 ani de moda romaneasca cu SENSE

Toamna aceasta se implinesc 10 ani de moda romaneasca alaturi de marca SENSE. Pe langa surprizele pe care le vei descoperi in magazinele brandului romanesc pe tot parcursul sezonului, noua colectie Sense iti aduce foarte multe noutati.

Sub conducerea creativa a designerului Andreea Tincu, colectiile capsula iti vor fi prezentate gradat, in fiecare saptamana fiind lansate modele noi, intr-o gama generoasa de marimi.

Gandite pentru a alcatui o garderoba perfecta, tinutele Sense au un design creativ, iar paleta coloristica este foarte diversificata, de la piese uni la imprimeuri, in nuante calde de mustar, portocaliu sau grena, dar si in variante mai reci de griuri, combinate cu verde si albastru. Tesaturile utilizate sunt de calitate superioara, fiind importate de la firme cu traditie din Italia, Spania sau Franta.

Bluza este o piesa foarte importanta in orice garderoba. Aceasta trebuie sa fie chic, dar si confortabila: acest principiu este reflectat intocmai in creatiile designerului Andreea Tincu. Gama de bluze este vasta: vei descoperi modele din matase, jersey sau vascoza, imprimate cu flori sau cu motive geometrice, dar si piese intr-o singura culoare, uni.

Pentru serviciu, excelente sunt si camasile din bumbac cu elasthan, intr-o cromatica potrivita office; albe, roz pudrat, bleu.

In completarea tinutei poti opta pentru pantaloni sau fuste, gandite special pentru a fi combinate cu usurinta din punct de vedere cromatic si stilistic.

Colectia Sense toamna-iarna 2017/’18 inglobeaza o varietate de tricotaje, realizate in fabrica Smirodava, o fabrica cu traditie, cu activitate neintrerupta din anul 1977. Firele folosite sunt excelente calitativ, multe dintre ele avand lana si cashmir in compozitie. Andreea Tincu a desenat rochii tricotate, uni sau cu accente vesele, colorate, care iti lumineaza tenul si iti vor da o stare de  bine. Poarta rochiile cu cizme lungi, mulate, in tendintele internationale ale noului sezon.

La debutul sezonului rece paltoanele vor fi aliatele tale de nadejde. Tesaturile din lana te vor proteja de temperaturile scazute, iar formele retro-elegante iti vor evidentia silueta.

Rochia ocupa un loc special in colectia brandului, astfel ca iti vei gasi cu usurinta modelul preferat, potrivit atat pentru serviciu, cat si pentru timpul liber. Poti opta pentru rochii uni, cu linii curate, impecabil trasate, sau varianta mai casual, de rochie imprimata, intr-o cromatica perfect adaptata noului sezon.

Urmareste in aceasta toamna site-ul Sense, www.fashionsense.ro , si vei descoperi noutati care iti vor aduce un plus de creativitate si design, pentru o toamna cu adevarat speciala!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.