10 rochii trendy de vara

De la detaliile din pene colorate si pana la formele oversized in culori tari, rochiile care se poarta in vara 2020 inglobeaza toate elementele de care ai nevoie pentru a arata sexy si trendy in acest sezon. In trenduri se regasesc atat reinterpretari a pieselor clasice, precum Little Black Dress, cat si forme contemporane, in culori electrice. Inspira-te din colectiile designerilor si pregateste-te sa porti, in stilul tau, rochiile cele mai trendy ale momentului.

  1. The little black dress

Rochia inventata de Coco Chanel, Little Black Dress este favorita multor femei, indiferent de varsta. Se distinge prin liniile minimaliste, clasice, care avantajeaza orice forma a corpului sau inaltime. In colectia SS 20, Bottega Venetta au readus rochia LBD, dar reinterpretata intr-o maniera contemporana, cu un umar gol, asortata cu o geanta sport, dar cu un tipar care complimenteaza forma corpului. In aceasta vara, poarta rochia LBD impreuna cu o pereche de sandale joase si cu o geanta oversized.

2.  Rochia albastra intens

Rochiile in culori tari sunt foarte trendy, cele albastre in mod special. Se poarta mai ales in forme oversized, scurte sau maxi. De asemenea, combinatiile dintre partile transparente si cele opace sunt un must. Alege o rochie albastru electric uni si asorteaz-o cu o pereche de sandale cu toc argintii.

3. Rochia cu detalii plisate

Pliseurile sunt in topurile preferintelor designerilor de cateva sezoane. Vara se poarta detaliile cu pliseurile din materiale fine, care ofera rochiei un aspect romantic.  O rochie rosie cu detalii plisate, impreuna cu o pereche de sandale rosii si o geanta fuchsia vor fi piesele tale favorite pentru o seara romantica de vara.

4. Rochia in culori neutre

In stilul Jil Sander, se poarta rochiile in nuante nude, din materiale naturale. Merg excelent impreuna cu sandale negre si cu un machiaj natural. Lungimea cea mai chic a sezonului este de 7/8 sau chiar mai lungă. Detaliile sofisticate, precum volanasele sau suprapunerile complexe, sunt un plus.

5. Rochia cu buline

Rochiile cu buline colorate sunt fun si fresh. In vara 2020 sunt in topul preferintelor tuturor fashionistelor. Alege formele lejere in A si asorteaza rochiile colorate cu buline albe cu o pereche de papuci sport si o geanta de iuta.

 

6.  Rochia asimetrica

Rochiile asimetrice au un aspect modern, dar care pastreaza accentele clasice. Se poarta asimetriile asociate cu printurile colorate, inspirate din perioada disco si cu decolteul adanc in V. Poarta genul acesta de rochii impreuna cu sandale cu varf patrat si ochelari de soare oversized.

 

7. Rochia pastelata

Vara aceasta incearca stilul romantic si include in garderoba ta piese in culori pastelate, cu detalii fine si asorteaza-le cu balerini din aceeasi zona cromatica. Se poarta in special rozul pudrat, peach, mint si lila.

8. Rochia florala dark

Printurile florale trendy in acest sezon sunt cele in nuante inchise, cu linii grafice, care se potrivesc perfect si cu un stil matur. Alege o rochie cu flori realizate grafic, in culori inchise si asorteaza-o cu sandale cu toc. Este o tinuta perfecta pentru un eveniment tip cocktail restrans.

9. Rochia tricotata

Piesele tricotate, care amintesc de outfiturile lui Janis Joplin, au avut parte de o revenire surprinzatoare in tendinte. Se poarta atat rochiile maxi, cat si cele mini tricotate, cu model sau simplu. Gama de culori este foarte larga si variaza de la alb pana la combinatii hippie cromatice. Inspira-te din colectia Kate Spade SS 20 pentru a invata cum sa porti intr-un mod extra trendy rochiile tricotate. Adauga o rochie maxi tricotata peste o rochie simpla scurta. Completeaza-ti lookul cu o pereche de sandale cu talpa groasa si o geanta maxi cu imprimeu colorat.

10. Rochia cu paiete

O colectie de rochii de vara nu poate fi completa fara o piesa glam. Rochiile scurte cu paiete colorate sunt un must in vara 2020. Alege formele mini cu bretele tip spaghetti sau pe cele pana la genunchi cambrate pe corp. Completeaza lookul cu un machiaj smokey eyes.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.