Ghidul printurilor Summer 2020

Printurile fresh si feminine sunt in topul tendintelor. Pe langa buline, se mai poarta si printurile tropicale sau cele geometrice, inspirate din moda anilor ’50/’60. Secretul este sa alegi culorile cele mai puternice si sa le combini smart, pentru a obtine cele mai stylish tinute dintre toate. Sezonul acesta, designerii ne incurajeaza sa evadam din sfera minimalismului si sa incercam combinatii curajoase de culori in printuri.

  1. Party Like It’s the 60s

Moda anilor ’50/’60 inspira designerii, prin formele feminine si culorile puternice. Printurile inspirate din aceasta perioada sunt cele geometrice sau cele cu flori stilizate. Gandeste-te la stilul fotomodelului Twiggy si iti vei face o idee clara despre ce inseamna acest trend. Desi rochiile mini in A nu sunt in topul tendintelor vara aceasta, totusi printurile in stilul Opart sunt foarte stylish in 2020. Poarta o rochie cu print Opart impreuna cu o pereche de sandale uni cu toc patrat si o bendita voluminoasa de par.

 

2.  Florals

Printurile florale pentru vara  nu sunt o noutate. Insa designerii au adaugat un twist interesant in colectie SS 20, cand au inclus tinutele cu printuri florale. Imprimeurile cele mai stylish din acest sezon au fie flori foarte mici si multe (in stilul celor de pe rochiile din anii ’90) , fie mari si stilizate, in culori complementare. Poarta rochiile florale impreuna cu sandale joase sau cu tocuri mici si un machiaj natural.

 

 

3. Dots Are the New Stripes

Dungile, care se plasau in topul tendintelor vara trecuta, au fost inlocuite cu buline. Ceea ce este cel mai interesant la printurile cu buline este combinatia echilibrata intre aspectul trendy si cel ludic. Rochiile, topurile sau fustele in buline au un aspect jucaus, dar fara a fi infantil. Nu te limita doar la clasica combinatie dintre buline albe pe fundal negru. In colectiile designerilor le-am descoperit in toate culorile si dimensiunile. Poti concepe o multime de tinute tres chic in care sa folosesti bulinele, insa una dintre preferatele noastre este formata dintr-un top lejer cu buline, o pereche de pantaloni de costum tip bermude si tocuri. Este un look perfect atat pentru birou, cat si pentru vacante.

4. 70s Collage Campus

Anii ’70 au fost o sursa majora de inspiratie pentru designeri in noul sezon. De la printul cu curcubeu si pana la tie-dye, pe podiumuri a fost o energie aparte care aminteste de perioada hippie. Se evidentiaza in special interpretarile contemporane ale unor printuri statement din anii ’70. Daca mereu ai fost nostalgica dupa spiritul anilor respectivi, alege o rochie cu imprimeu tie-dye, impreuna cu o palarie din iuta si o geanta maxi.

5. Bohemian Summer

Printurile boeme amintesc de bazarurile si de esarfele luxoase orientale. Printurile boeme probabil nu vor iesi niciodata din tendinte, datorita aspectului relaxat, dar totusi elegant.

Rochiile cu printuri boeme au un aer de vacanta inconfundabil. In colectia SS 20 Etro vei gasi o multitudine de rochiile lejere si feminine cu printuri  colorate. Pentru a adapta printurile boeme stilului casual, alege o bluza comoda cu acest gen de print si asorteaz-o cu o pereche de pantaloni din materiale naturale.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.