Outfituri de vacanta glam si confortabile propuse de Chanel

Outfiturile de vacanta ne transpun instant in relaxul sezonului estival. Astfel, de cele mai multe ori, mizam pe piese cat mai confortabile, predominant in tonuri de alb, pe care le lasam sa monopolizeze spiritul garderobei de concediu. Pentru acest an, insa, Chanel intervine cu note glam, transformand tinutele clasice de vacanta in outfituri care pastreaza in acelasi timp din rafinamentul si feminitatea look-urilor urbane.

Rochiile albe au fost intotdeauna piesa de baza pentru zilele calde. Iar pentru acest sezon, Chanel propune modele cu un twist stilistic ce face diferenta. Insertiile aurii de pe maneci, nasturi sau cele din talie definesc o tinuta pe cat de casual, pe atat de moderna. Atunci cand optam, insa, pentru o rochie alba simpla, sandalele sau accesoriile de par in nuante aurii completeaza nota glam a tinutei. Rochiile cu maneci scurte aduc totodata un avantaj pentru femeile cu o silueta triunghi, modelele cu snur sau cu aplicatii in zona taliei accentuand armonios silueta.

rochie-chanel-cruise  rochie-chanel-cruise

rochie-chanel-cruise  rochie-chanel-cruise

Imprimeul in dungi este regasit in colectia Chanel in diverse nuante pamantii, atat in topuri fara maneci cat si in fuste midi sau rochii cu un croi lejer. Si de aceasta data, accesorizarea se face in nuante aurii, care aduc un ton cald si elegant tinutei. Topurile si rochiile cu un croi drept pot fi accesorizate cu un snur in talie, pentru a accentua linia siluetei, iar sandalele oranj sau aurii completeaza perfect o astfel de tinuta in tonuri de maro.

rochie-chanel-dungi  rochie-chanel-dungi

rochie-chanel-dungi  rochie-chanel-dungi

Sacourile scurte sunt prezente in prezentarea Chanel in diverse modele, de la cele cu inchidere asimetrica la clasicul model cu revere ample sau cu guler inalt. Daza mizam pe un model dintr-un material mai rigid, putem asorta cu o fusta conica sau in A, pana la genunchi, in timp ce sacourile dintr-un material mai moale pot fi purtate si cu fuste mini cu un croi usor vaporos.

Modelele scurte de sacouri domina moda glam de vacanta in stilul Chanel, iar cu cat acestea sunt mai scurte, cu atat silueta poate parea mai inalta. Sandalele gladiator revin in moda acestui sezon si raman piesa esentiala in accesorizarea fustelor scurte.

tinuta-concediu-chanel  tinuta-concediu-chanel

tinuta-concediu-chanel  tinuta-concediu-chanel

Rochiile scurte purtate cu sandale gladiator colorate reprezinta duoul prin care moda de vacanta imbina clasicul cu modernul. Pentru a urma exemplul Chanel putem miza pe rochii mini fara maneci, uni si cu un cordon in talie. Nici rochia florala nu ramane in plan secund, insa culorile sunt mult mai temperate si nuantele mai inchise decat in modelele cu care ne-au obisnuit designerii pentru acest sezon.

tinuta-concediu-chanel  tinuta-concediu-chanel

tinuta-concediu-chanel  tinuta-concediu-chanel

In ceea ce priveste cromatica, bleumarinul si auriul devin reperele esentiale si definesc stilul abordat. Tinutele bleumarin descriu un stil casual, fie ca alegem o rochie maxi cu maneci lungi sau un top si o fusta lunga. Aceste directii de styling sunt potrivite oricarei siluete, fiind recomandate mai ales femeilor inalte.

Pentru un look glam, auriul este cea mai sigura optiune. Topurile pe un singur umar cu elastic in talie accentueaza nota moderna a tinutei, iar combinatiile cu accesorii negre sau gri albastrui aduc ultimul retus stilistic in trend. Orice tinuta auriu inchis va accentua aramiul bronzului, fiind astfel o idee minunata pentru un look estival in trenduri.

tinuta-concediu-chanel  tinuta-concediu-chanel

tinuta-concediu-chanel  tinuta-concediu-chanel

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.