Cu ce piese ne luam ramas bun de la sezonul estival?

In ultimele zile ale sezonului estival incepem sa experimentam deja fatetele nostalgiei. Concediu, zile calduroase, iesiri relaxate, tinute lejere si atragatoare… Suntem pregatite sa ne luam ramas bun de la mesagerii verii? Sau sa incercam pe cat posibil sa ii exploatam la maximum pe ultima suta de metri?

Daca zilele de toamna vor aduce culori pamantii, nuante de maro-bej-aramiu si o explozie de caldura cromatica taciturna, amintirea verii o pastram prin nuante puternice, increzatoare si cat mai aprinse, asa cum ne demonstreaza Ralph Lauren si Reese Witherspoon. O rochie maxi sau o camasa intr-un croi lejer pot fi ideale la granita dintre sezoane, iar daca inlocuim fusta mini cu o pereche de jeansi si sandalele cu o pereche de botine, atunci avem unda verde sa introducem piesele colorate aprins si in garderoba de toamna.

colorful-dresspink-shirtRalph Lauren 2016 pink-shirt

Topurile fara maneci sunt un alt element pe care il putem integra cu atentie in noile tinute. Daca acum le putem purta cu pantaloni scurti sau jeansi, bucurandu-ne de ultimele pulsuri ale temperaturilor calde, in sezonul racoros la putem pastra in tinute office, classy, purtate cu sacouri cambrate si pantaloni pana sau fuste conice. Iar daca mizam pe alb sau pe imprimeuri discrete, lucrurile devin cu atat mai simple.

reese-witherspoon-shirt blake-lively-shirtcamasa-fashionsense top-fashionsense

Imprimeul pe care il asociem cel mai mult cu zilele de vara este, cu siguranta, imprimeul floral. Cat mai colorat, mai cald, purtat pe rochii lejere sau camasi vaporoase, ne-a facut iesirile mai relaxate si ne-a inveselit treptat garderoba. Desi va trebui sa renuntam curand la materiale fluide si culori prea indraznete, putem trisa foarte usor pastrand in garderoba rochiile florale cu un croi cambrat si asortand camasile si bluzele colorate la o piesa neagra sau bleumarin!

rochie-florala-jennifer bluza-imprimeu-floralbluza-imprimeu-floralrochie-florala-fashionsense2

Nu ne putem lua la revedere de la moda verii pana nu dedicam ultimele iesiri din acest sezon nuantelor deschise de albastru. Albastrul ciel se autodefineste si isi explica pe cat de clar posibil dependenta de sezonul cald si asortarea cu piese albe, la fel de adanc ancorate in moda verii. Totusi, daca alaturam o piesa intr-o culoare indrazneata, urmand exemplul Victoriei Beckham, sau o jacheta bej, calcand pe urmele lui Kendall Jenner, putem pastra albastrul ciel si in garderoba de toamna.

kendal-jenner-blue-pants victoria-beckham-bluevictoria-beckham-blue-pants fashionsense-pantaloni-albastri

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.