Noua identitate Lanvin – apogeul feminitatii moderne

Schimbarea directorului de creatie al casei de moda Lanvin a atras dupa sine o noua viziune asupra modei, o viziune exprimata prin creatii mai feminine, mai senzuale. Pentru sezonul primavara-vara 2017, aceasta noua abordare a fost prezentata pe catwalk prin transparente, prin materiale fine si printr-un mix al stilurilor care pot reflecta unghiuri diferite ale feminitatii.

Albul, unul dintre reprezentantii de baza al tinutelor elegante, a dominat colectia, iar nota distinctiva a creatiilor a fost subliniata prin insertii transparente, dar si prin contrastul cu tuse sau piese in tonuri de negru. De asemenea, Bouchra Jarrar, noul director de creatie, a adus in prim plan stiluri diferite, de la piese intr-o croiala rigida, de inspiratie office, la rochii fluide si accesorii fantezie.

Lanvin-Spring-Summer Lanvin-Spring-Summer Lanvin-Spring-Summer Lanvin-Spring-Summer-tot1

La intrebarea “Poate fi un outfit nonconformist, dar si elegant?”, designerul francez dovedeste ca raspunsul este un DA! raspicat. Iar alaturarea celor doua directii stilistice armonios de naturala. Costumele clasice creeaza tinute originale impreuna cu modele de camasi maxi, la fel cum rochiile mini sunt completate de veste tip blazer. Dungile verticale dau un aer relaxat outfiturilor, iar aplicatiile florale sunt ultima tusa pentru un outfit plin de personalitate.

Lanvin-Spring-Summer Lanvin-Spring-Summer Lanvin-Spring-Summer Lanvin-Spring-Summer-dungi

Culoarea pe care Lanvin se concentreaza in acest sezon este albastrul puternic, accentuat prin accesorii aurii si materiale fine. Nuanta aleasa pentru a oferi colectiei un reper cromatic aduce cu sine un suflu stilistic diferit ca abordare. Rochiile sunt uni, midi si descriu o orientare feminina prin excelenta.

Lanvin-Spring-Summer Lanvin-Spring-Summer Lanvin-Spring-Summer

Notele boeme si cele clasice, elegante, sunt impartite intre rochiile florale, vaporoase, si cele realizate din materiale fine, all black sau in combinatia negru-alb. Separat, cele doua abordari exprima personalitati si directii stilistice diferite, descrise reprezentativ. Impreuna, insa, acestea explica noua viziune artistica a casei de moda, o viziune versatila care poate reuni cu aceeasi efervescenta tipare ale feminitatii.

Lanvin-Spring-Summer Lanvin-Spring-Summer

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.