Piese negre vara? Cu siguranta !

Desi suntem de acord cu faptul ca negrul poate fi purtat oricand si cu orice, lucrurile par sa se complice in sezonul cald cand ne indreptam atentia spre alb si culori cat mai deschise. Cu toate acestea, purtata corect, o piesa neagra poate aduce eleganta sau o tusa casual chic unei tinute varatice.

O bluza neagra este foarte usor de purtat cu o fusta sau cu o pereche de pantaloni colorati, iar un colier statement in aceeasi culoare aprinsa completeaza ideal o tinuta chic de oras. Pentru a sublinia si mai mult amprenta sezonului cald, poate crea atat o tinuta casual cat si una office alaturi de o a doua piesa cu imprimeu floral. Si pentru ca acest imprimeu accentueaza feminitatea outfitului, un colier din perle poate fi una dintre cele mai inspirate idei de accesorizare.

bluza-neagra bluza-neagra-sense

bluza-neagra  top-negru-sense

Fustele midi si cele cu pliuri raman in tendinte, iar doua dintre cele mai in voga fashion icons demonstreaza cum pot fi incluse in diverse stiluri. Lucinda Chambers, fashion director Vogue, opteaza pentru o fusta cu pliuri ample care permite un stil casual chic alaturi de o camasa si accesorii statement, in timp ce un model cu pliuri fine poate fi purtat cu o camasa alba si accesorii subtiri care sporesc nota eleganta a tinutei. Pentru o iesire casual de zi sau chiar pentru un look de birou, fusta neagra purtata cu un tricou alb uni este una dintre cele mai la indemana solutii care isi pastreaza nota relaxata, dar si moderna.

fusta-neagra-pliuri  fusta-neagra-pliuri

fusta-neagra-  fusta-neagra-sense

O rochie neagra purtata vara se recomanda prin simplitate si necesita o accesorizare atenta. Rochiile tip camasa din prezentarea Bottega Veneta si cele cu umeri goi prezentate de Chloe sau de Carolina Herrera port fi purtate ca outfit casual fara accesorii. O exceptie o reprezinta duoul geanta-pantofi care poate aduce personalitate si un accent modern tinutei prin culori contrastante. O rochie dintr-un material fin, insa, impreuna cu un colier elegant ramane solutia ideala pentru un eveniment monden, indiferent de sezon.

bottega-rochie-neagra  bottega-rochie-neagra sense-rochie-neagra  sense-rochie-neagra

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.