Stilul lunii: Amal Clooney

Amal Clooney nu este doar frumoasa sotie a celebrului actor George Clooney. Ea este specializata in Drept international si Drepturile omului. Lucreaza ca avocat in Drept international in Marea Britanie, iar printre clientii ei celebri se numara Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, Yulia Tymoshenko, fost prim-ministru al Ucrainei, jurnalistul Muhamed Fahmy si Nadia Murad, laureata a premiului Nobel.

Pe langa activitatea ei profesionala, Amal Clooney s-a remarcat prin stilul ei vestimentar inconfundabil. Atat in cadrul evenimentelor oficiale, la care participa alaturi de George Clooney, cat si in viata de zi cu zi, Amal combina eleganta clasica feminina cu liniile contemporane. Citeste mai jos pentru a descoperi cum poti si tu sa abordezi un stil similar cu cel specific Amal Clooney, dar de data aceasta cu ajutorul hainelor Sense.

Amal Clooney este cunoscuta pentru rochiile ei midi casual, cu talia marcata si cu un imprimeu discret. Accesoriile feminine sunt esentiale pentru Amal. Poarta o rochie midi, la care poti adauga o curea fina in talie, o pereche de cercei discreti  sau o piatra pretioasa rotunda si tocuri. Pentru geanta si tocuri alege formele clasice, fara a urmari in mod expres trendurile.

 

 

 

 

 

In completarea rochiilor feminine, Amal Clooney alege paltoanele cu linii clasice, putin mai lungi de genunchi si cu talia marcata. Culorile pentru care trebuie sa optezi sunt neutre sau nude. Pe langa aceste dominante, Amal poarta si paltoane bleu, rosii sau galbene. Alege paltoanele din stofa sau din piele pentru un look asemanator cu al ei.

Fustele pana la genunchi sunt o alta piesa vestimentara nelipsita in stilul specific Amal Clooney. Ea prefera un croi cambrat, cu talia marcata. Culorile sunt, de asemenea, foarte feminine, nelipsind imprimeurile florale, detaliile din dantela si nuantele camel sau nude. Pentru un efect deosebit, adauga in talie o curea subtire, discreta. Amal asorteaza acest gen de fuste cu topuri mulate si cu decolteu la baza gatului. Daca fusta este complexa, din punctul de vedere al imprimeului, atunci si accesorizarea este minimala.

 

 

 

Stilul ei office  este caracterizat de o imbinare armonioasa intre piesele clasice pentru birou, precum costumul si accentele feminine. Amal Clooney poarta compleuri colorate  din sacou si fusta, dar si costume negre, clasice, sau cu dungi fine albe. Tiparele minimaliste sunt preferatele ei. Accesorizarea este si in acest caz discreta. Nu lipsesc tocurile stiletto si gentile negre, camel sau albe simple.

 

 

Piesele colorate  sunt specifice stilului Amal Clooney. Alege sa asortezi rochia cu un palton in aceeasi nuanta sau poarta un compleu in culori puternice. Daca nu te simti confortabil sa porti la birou nuante intense, alege un detaliu colorat pentru a-ti echilibra tinuta in culori neutre.

Tinutele de seara purtate de Amal Clooney sunt intotdeauna in atentia presei. Se remarca printr-o eleganta discreta. Cand aceasta opteaza pentru o rochie monocroma alba sau neagra, trebuie sa aiba un detaliu deosebit pentru a iesi din monotonia monocroma. Tiparele preferate de catre Amal Clooney sunt cele care evidentiaza discret formele corpului, fara a fi exagerat de cambrate. In cazul in care zona bustului este accentuata, atunci rochia este foarte vaporoasa si lunga.

 

 

Rochiile cocktail  purtate de Amal Clooney se remarca prin liniile care accentueaza formele corpului si nuantele in culorii care ii avantajeaza culoarea tenului.  Amal Clooney le asorteaza cu cercei cu pietre pretioase, un plic nude si tocuri sau sandale cu toc cui.

 

Un alt lucru care Amal Clooney ne poate invata in ceea ce tine de stil este importanta unui machiaj minimal si a aranjarii naturale a parului. Fie ca este vorba despre evenimentele pe covorul rosu sau de viata de zi cu zi, Amal Clooney se remarca intotdeauna prin buclele ei lejere si no makeup makeup look.  Intr-o perioada in care standardele estetice devin din ce in ce mai exagerate, de multe ori chiar artificiale, Amal Clooney este un model de stil clasic si rafinat, de la care orice femeie are de invatat, indiferent de varsta sau de preferinte vestimentare.

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.