Nuante pastel in outfituri office, casual si elegante

Pastelurile sunt nelipsite in tendintele sezonului de tranzitie, iar rozul blush si albastrul ciel se afla printre preferatele designerilor. Alaturi de acestea, numele celebre ale modei propun nuante apropiate pentru o intreaga paleta de gusturi cromatice si estetice, nuante care pot intregi cu usurinta cele mai chic tinute casual, office sau elegante.

Desi pot fi incluse in orice tip de outfit, fustele midi sunt piese de baza pentru tinutele relaxate, de zi. Le putem purta astfel cu camasi albe cu volane sau cu pulovere cu maneci ample pentru un look in tendinte, centura de talie fiind un accesoriu necesar intr-un astfel de outfit.

Cardiganele sau jachetele in nuante pastel sunt nelipsite in sezonul de tranzitie, iar modelele lungi purtate cu fuste midi clos sau cu pantaloni evazati sau reiati compun tinute care imbina perfect notele retro cu cele moderne.

fusta-albastru-pastel-2019  jacheta-albastru-pastel-2019

  

pulover-cashmere-pastel-sense  cardigan-pastel-sense

cardigan-albastru-pastel-sense  cardigan-tricot-roz-pastel-sense

Cele mai elegante tinute pentru inceputul lui 2019 sunt aduse in prim plan de designeri prin rochii lungi albastru sau roz pastel, dar si prin piese cu volane sau din materiale vaporoase.

Atat pentru o tinuta office cat si pentru un stil casual cu note elegante putem alege bluze din materiale fine cu funda la decolteu sau cu volane la maneci pe care sa le asortam unei perechi de pantaloni conici intr-o nuanta apropiata. De exemplu, un top roz si o pereche de pantaloni Burgundy, sau un top albastru pastel si o pereche de pantaloni bleumarin.

rochie-albastra-lunga-2019  rochie-roz-lunga-2019

rochie-albastra-lunga-2019  rochie-roz-lunga-2019

bluza-albastra-sense  bluza-roz-sense

Daca dorim sa jonglam cu diverse combinatii cromatice, putem alege una dintre cele doua directii de baza. Putem miza pe o combinatie clasica precum roz-gri sau albastru-roz, insa pentru tinutele de seara sau cele de oras putem opta pentru accesorii rosii, una dintre culorile anului 2019.

O rochie midi roz sau albastru ciel va defini un look pe cat de indraznet, pe atat de modern si de feminin, in timp ce sacourile lungi sau paltoanele oversized in nuante deschise de roz vor completa foarte chic o tinuta clasica in nuante de gri.

roz-rosu-albastru-2019  roz-rosu-albastru-2019

blazer-lung-roz  palton-lung-roz

Costumele ideale pentru o zi la birou pot fi compuse in acest sezon fie cu fuste midi si sacouri de tip bolero, fie cu pantaloni evazati si blazere lungi.

Daca dorim sa obtinem un look mai formal, atunci putem alege o accesorizare subtila de tipul broselor negre, iar o pereche de pantofi albi va completa outfitul intr-un stil modern si elegant.

Pentru o tinuta cu personalitate, un top galben sau o centura rosie pot reprezenta tusele de culoare suficiente pentru a accentua un look pliat pe trendurile actuale, fara a diminua notele office create de costumul albastru uni.

albastru-pastel-elegant-2019  albastru-pastel-elegant-2019

costum-albastru-pastel-2019  costum-albastru-elegant-2019

Daca alegem sa diversificam tinutele pentru zilele reci si sa ne departam de zona clasica a gecilor si a paltoanelor in culori inchise, o piesa albastru pastel poate fi o optiune fresh si usor de asortat.

In acest sezon purtam paltoane si geci lungi matlasate sau oversized, avantajul tendintelor actuale fiind ca putem purta astfel de piese atat la pantaloni si topuri casual, cat si la fuste si rochii elegante.

Daca dorim sa plusam prin culoare putem accesoriza cu centuri de talie intr-o nuanta puternica de rosu sau galben. Daca preferam, insa, un look intr-o armonie cromatica si in note clasice, putem alege sa purtam gecile si paltoanele lungi albastru pastel cu centuri si cizme inalte in nuante de maro.

palton-albastru-2019  geaca-albastra- 2019

geaca-albastra-lunga-matlasata  geaca-albastra-lunga-matlasata

geaca-albastra-matlasata-sense  geaca-biker-roz-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.