Cum sa porti gentile trendy ale sezonului

Exista, fara discutie, variante cool si trendy de a purta gentile, in afara de clasica carryall colorata. De la gentile maxi pana la cele minuscule, te poti bucura de o varietate mare de stiluri si de materiale. Insa, daca o geanta nude carryall o poti purta cu orice, exista si modele trendy care, chiar daca arata tentant in magazine, totusi niciodata nu te poti hotara cu ce le vei asorta. Descopera mai jos gentile care se poarta in 2020 si la ce outfituri le poti purta.

Gentile de iuta au revenit in 2020 cu forme mult mai complexe decat stiai si in culori variate. Deoarece au un aspect care aduce aminte de vara, poarta geantile de iuta cu bluze imprimate floral, cu maneci lejere, tip puffed. Le poti asorta si cu o fusta plisata sau cu o pereche de jeans lejeri. Completeaza-ti tinuta cu o bentita extratrendy, imprimata, din matase sau cu aplicatii pretioase. Se potriveste un machiaj natural si o stare de spirit  pozitiva.

Gentile mini poate ca nu sunt cele mai practice dar arata foarte cool. Nimeni nu spune ca nu putem purta ceva doar pentru ca arata placut, din punct de vedere estetic. Gentile mini sunt un accesoriu, precum bijuteriile, si desi nu par ca pot fi purtate la mai nimic,  se potrivesc excelent la un outfit business, dar si la tinute de seara. Poarta geanta mini cu un costum de vara colorat sau cu o rochie eleganta, in culori feminine.

Geanta Sling Bag are o singura bareta lunga, ce se poarta pe o parte, in fata ori in spate. Este genul de model care, in trecut, era mai degraba asociat cu moda masculina. Acum este unul dintre cele mai trendy modele de geanta. Este perfecta pentru un outfit casual street style. Asorteaza-o cu pantaloni  cu talia inalta, tip barbatesti, si un top cambrat pe corp. Alege culorile deschise, precum nude, roz pudrat sau ivory.

Orice geanta orange intens este la moda in 2020. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca orange-ul este culoarea vedeta a sezonului. Poti opta peste o varianta chic rotunda sau in genul Prada carryall. Ca sa iti valorifici geanta, alege o tinuta in nuante neutre sau nude. Se potriveste cu o rochie alba de vara sau cu un costum in nuante nude.

Gentile imense sunt foarte trendy si accesorizeaza colectii de top. Pricipiul este… cu cat ai mai mult loc in geanta, cu atat mai bine. Se potrivesc cu outfituri casual si foarte lejere. Asorteaza gentile imense cu pantalonii largi  din materiale naturale, si un top din matase. Pentru un look chic adauga un kimono imprimat si o palarie in genul celor de pescar. Ca accesorii, opteaza pentru o pereche de cercei hoops din materiale naturale.

 

Gucci, in colectia SS 2020, a introdus gentile din piele cu barete de bambus. Combinatia dintre materialul dur si piele este deosebit de chic sezonul acesta. Genul acesta de geanta se potriveste cu un look casual office. Asorteaza-o cu o fusta cambrata, cu slit in fata, si un sacou. Accesorizeaza cu o pereche de ochelari oversized si cu tocuri stiletto.

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.