Stii ce sunt piesele de tranzitie?

La jumatatea lunii august este momentul perfect sa incepi sa te gandesti la piesele de tranzitie, intre vara si toamna. Daca nu ai mai auzit de ele, piesele de tranzitie sunt marca unei fashioniste profesioniste, pentru ca implica o abilitate aparte de a crea armonie intre outfiturile de vara si cele de toamna. De la cardiganele lungi pana la fustele cu carouri, piesele de tranzitie sunt elemente smart, de care ai nevoie in garderoba ta.

1. Cardiganul subtire

Cardiganele subtiri, in nuante de orange sau nude, sunt perfecte ca elemente de tranzitie. Pentru un outfit preppy, alege un cardigan lung, pana aproape de genunchi, si poarta-l cu pantaloni chino si un top. O alta alternativa este sa alegi un cardigan tricotat, intr-o culoare vibranta, si sa il asortezi cu jeans evazati si pantofi cu toc  pentru un look boho.

2. Camasa Oversized

Este perfecta ca piesa de tranzitie, pentru ca o poti purta atat peste un tricou  atunci cand este racoare, cat si ca atare,.impreuna cu o fusta scurta si cizme de vara. Un look chic si preppy de tranzitie este format dintr-un top in dungi,  jeans, balerini si o camasa deasupra. Pentru acest outfit se potriveste o camasa de denim, pe care o poti tine in geanta fara sa se sifoneze.

3. Boot-cut Jeans

Sunt foarte trendy si probabil deja i-ai vazut la toate fashionistele. Se potrivesc la orice si sunt practici. Un look super chic este format din boot-cut jeans impreuna cu un tricou sau o camasa alba si tocuri. Aranjeaza-ti parul messy si adauga un sacou oversized sau gen Chanel pentru diminetile racoroase. Se potrivesc bijuteriile minimaliste, argintii.

4. Salopetele

Salopetele lungi, imprimate sau uni, sunt piesele de baza ale unei garderobe de tranzitie. Se potrivesc cu pantofi sport de piele si o geaca de blugi sau un pardesiu subtire. Completeaza tinuta cu un rucsac de piele eco, in stilul Chloe.

 

5. Rochia Maxi

Rochiile maxi nu sunt rezervate strict plimbarilor pe malul marii. Daca ai achizitionat o rochie maxi inflorata si iti este greu sa te desparti de ea, atunci pastreaz-o in garderoba ca piesa de tranzitie. Poart-o impreuna cu pantofi sport sau cizme de vara si un blazer oversized. Vei avea un look cool si unic.

6. Fusta plisata midi

Este o piesa de tranzitie foarte feminina, care se potriveste cu o varietate mare de stiluri. Pentru un outfit classic-chic alege o fusta plisata uni, roz pudrat sau mov, impreuna cu kitty heels si un top cambrat negru sau alb. Ochelarii de soare maxi sunt accesoriul perfect pentru acest look. Geaca de piele, cu o fusta plisata neagra,  bocanci de vara si bandana formeaza un outfit rock-chic de tranzitie.

 

7. Sacoul Oversized

Dupa cum ai citit anterior, sacoul oversized este o piesa care se regaseste in multe outfituri de tranzitie. Pentru un stil clasic-chic alege un sacou oversized negru, care se potriveste cu orice. Daca iti place sa experimentezi cu stilul tau, alege sacourile super cool, in culori pastelate ce se potrivesc cu piese nude sau maro.

8. Hanorac oversized

Nimic nu se compara cu un outfit relaxat in care sa te simti ca in hainele de casa. Hanoracele nude pot arata foarte bine intr-un outfit de tranzitie impreuna cu o fusta plisata, tocuri si eventual un trench.

9. Rochia midi de vara

O poti adapta pentru perioada de tranzitie cu ajutorul unei esarfe de matase si cizme inalte. Este un outfit feminin, perfect pentru birou.

10. Balerini

O alternativa pentru pantofii sport sunt balerinii in perioada de tranzitie. Se potrivesc atat cu o fusta foarte feminina, cat si cu o pereche casual de jeans. Balerinii cu varful ascutit au o eleganta timeless inconfundabila, care amintesc de stilul Dior. Pentru un look french de toamna alege sa porti o pereche de mom jeans cu balerini cu varful ascutit, un camasa/tricou larg alb, un blazer tip Chanel si un colier statement. Completeaza tinuta cu parul aranjat messy si o geanta mini.

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.