Trendul care ia cu asalt moda sezonului cald

Inaintea fiecarui sezon, stilistii numesc trendurile esentiale pentru iubitorii de moda. Cum facem, insa, diferenta intre tendintele de baza si cele pe care le putem lasa pe plan secund? Urmarind care dintre acestea permit o cromatica diversificata, sunt propuse in crearea unor stiluri cat mai diferite, dar si care dintre pot viza cat mai multe piese si accesorii.

Astfel, crosetul devine in sezonul vara 2019 unul dintre cele mai relevante repere stilistice, iar noi il putem include in tinute casual de zi, in outfituri de seara, intr-un look estival, dar si printre accesoriile preferate.

Unul dintre modurile in care putem purta crosetul in aceasta vara este prin piesele 2in1. Acestea numesc fie tinutele rochie-top intr-o singura piesa, fie acele outfituri pe care le formam prin alegerea unei rochii din croset pe care o vom purta peste o bluza, un tricou, sau o rochie pe corp.

Dior sustine acest trend prin rochiile midi bej cu maneci satinate, piese care imbina perfect stilul casual cu cel elegant, transformand aceste piese in outfituri potrivite atat pentru un look de zi, cat si pentru un eveniment casual chic. Daca dorim sa cream un outfit cu tuse clasice, atunci rochiile negre lungi sunt printre cele mai trendy optiuni, in timp ce tinutele ideale pentru zilele calduroase pot fi schitate, asa cum propune Chloe, prin rochii crosetate fara maneci, purtate peste un tricou pe corp si accesorizate cu o centura in talie.

rochie-croset  rochie-croset

rochie-croset  rochie-croset

Atunci cand dorim sa ne asiguram ca look-ul creat va fi unul modern, care ne va prezenta oriunde ca iubitoare de moda, in pas cu cele mai noi tendinte, putem alege acele piese care evidentiaza cel putin doua trenduri de baza.

In acest sezon, piesele crosetate cu franjuri sunt cele pe care le putem viza in tinutele boho chic, estivale sau urbane. Chiar daca alegem rochii sau topuri lungi, asa cum propun Oscar de la Renta sau Salvatore Ferragamo, le putem accesoriza in acelasi stil cu sandale cu platforma sau cu barete din sfoara si cu genti oversized sau din materiale naturale.

rochie-croset  rochie-croset

top-croset  top-croset

In crearea unui stil modern de zi putem opta atat pentru rochii midi, cat si pentru topuri cu volane sau cu umeri goi. Urmand reperele estivale, rochiile galbene sau oranj din croset se incadreaza minunat in spiritul sezonului, iar stilistii ne incurajeaza sa purtam aceste rochii cu esarfe satinate pe cap, accesorizate in nuante pamantii.

Pentru o iesire care cere o tinuta cu note clasice, elegante, putem miza pe o rochie bej-neagra asimetrica, dar si pe topuri crosetate cu guler inalt pe care le putem purta cu fuste scurte.

rochie-croset  rochie-croset

bluza-croset  fusta-croset

Zilele petrecute la mare ne dau posibilitatea de a jongla cu acest capriciu al modei prin alegerea crosetului alb atat pentru fuste sau rochii maxi, cat si pentru pantaloni.

Pantalonii din croset sunt un prim pas pentru o tinuta estivala moderna, efectul fiind sporit de alegerea unui croi usor amplu. O rochie alba din croset devine un accesoriu in sine atunci cand o purtam peste costumul de baie, cu o centura din sfoara in talie si cu accesorii in nuante de maro.

pantaloni-croset  rochie-croset

De dimensiuni mici sau oversized, pentru plaja, pentru un eveniment chic sau pentru un look de zi, gentile din croset au luat cu asalt moda accesoriilor primavara-vara 2019. Putem transforma astfel o tinuta basic de plaja intr-una in tendinte printr-o geanta multicolora, asa cum ne propune Chanel, dar putem totodata inlocui clasica geanta plic, de mana, cu un model din croset.

Geanta de dimensiuni mari cu model floral este ideala pentru iubitoarele unui stil boho romantic si o putem purta la tinute colorate din materiale naturale. Indiferent de modelul ales, aceste accesorii completeaza minunat tinutele create din piese cu broderie, din materiale naturale si, de cele mai multe ori, in culori pamantii sau in tonuri de alb.

geanta-croset  geanta-croset

geanta-croset  geanta-croset

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.