Regulament campanie aniversara 10 ani SENSE

REGULAMENT

CAMPANIE ANIVERSARA SENSE

 

 

Articolul 1 – Organizatorul si Regulamentul oficial al Campaniei

Campania este organizata de S.C. CAREMIL S.R.L. cu sediul in Str. Prof.Dumitru Martinas, nr.6, Roman, judetul Neamt.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari. Regulamentul Campaniei este disponibil in magazinele Sense si pe www.blog.fashionsense.ro .

Articolul 2. Durata. Locul desfasurarii. 

Campania se desfasoara in data de 20-21.10.2017  in toate magazinele Sense si online, pe www.fashionsense.ro

Articolul 3 – Dreptul si conditiile de participare

De aceasta campanie beneficiaza orice persoana juridica sau fizica avand domiciliul stabil în Romania, care a implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza produse Sense, in data anterior mentionata.

Articolul 4. – Mecanismul campaniei

Art.4.1.  In perioada 20-21.10.2017 Organizatorul va acorda tuturor persoanelor care achizitioneaza articole nereduse un discount de 20% din pretul initial si un voucher de reducere

Art.4.2. Discountul nu se aplica produselor care beneficiaza de alte reduceri si nu se cumuleaza cu alte campanii promotionale. Discountul nu se aplica accesoriilor.

Discountul se aplica la casele de marcat.

Art.4.3. Voucherul este este valabil in perioada 01-15.01.2018 pentru o singura utilizare. Voucherul poate fi utilizat pentru achizitionarea articolelor de imbracaminte nereduse. Voucherul nu poate fi utilizat pentru achizitionarea accesoriilor sau produselor codificate OL. Voucherele pot fi preschimbate numai in produse, iar suma neutilizata de pe voucher isi pierde valabilitatea

 

Atentionari speciale:

Produsele achizitionate in cadrul campaniilor promotionale nu se pot returna decat in cazul neconformitatii produsului, situatie detaliata in „Certificatul de garantie” emis de catre Organizator. In situatia in care cumparatorul solicita inlocuirea produsului din alte motive, produsul inlocuit acesta nu va mai beneficia de reducerea prevazuta in cadrul campaniei promotionale.

 

 

Articolul 5. Limitarea raspunderii 

Organizatorul campaniei nu isi asuma raspunderea, incluzand, dar fara a se limita la urmatoarele:

5.1. Pierderile sau deteriorarile voucherului campaniei;

5.2 Organizatorul nu va fi obligat sa accepte voucherele falsificate sau deteriorate;

5.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara Campania. In cazul in care se observa anumite tentative de frauda poate refuza utilizarea voucherului;

5.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Campaniei.

 

Articolul 6. Informarea publicului 

Regulamentul campaniei este disponibil spre consultare in magazinele Sense si pe pagina www.blog.fashionsense.ro  pe toata perioada de desfasurare. Participarea la aceasta campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

 

 

Articolul 7. Intreruperea campaniei

 

Campania va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul paginii www.blog.fashionsense.ro  si semnalizare in magazine.

Art. 8. Litigii

In cazul unor litigii aparute intre Organizator şi participantii la campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.