Campanie Sf Andrei

Regulament Campanie Sf. Andrei

Articolul 1 – Organizatorul si Regulamentul oficial al Campaniei

Campania este organizata de S.C. CAREMIL S.R.L. cu sediul in Str. Prof.Dumitru Martinas, nr.6, Roman, judetul Neamt.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari. Regulamentul Campaniei este disponibil in magazinele Sense si pe www.blog.fashionsense.ro .

 

Articolul 2. Durata. Locul desfasurarii. 

Campania se desfasoara in perioada 28.11-01.12.2015  in toate magazinele Sense si online, pe www.fashionsense.ro

 

Articolul 3 – Dreptul si conditiile de participare

De aceasta campanie beneficiaza orice persoana juridica sau fizica avand domiciliul stabil în Romania, care a implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza articole de imbracaminte Sense din magazinele proprii sau magazinul online.

 

Articolul 4. – Mecanismul Campaniei

Art.4.1. a. La achizitionarea oricaror produse Sense in valoare maxima de pana la 249,99 lei pe un bon de cumparaturi in perioada anterior mentionata, cumparatorul va primi un discount de 15% din valoarea produselor de pe respectivul bon.

  1. La achizitionarea oricaror produse Sense in valoare minima de 250 lei pe acelasi bon de cumparaturi in perioada anterior mentionata, cumparatorul va primi un discount de 25% din valoarea produselor de pe respectivul bon.

 

Art.4.2. Discountul nu se aplica produselor care beneficiaza de alte reduceri si nu se cumuleaza cu alte campanii promotionale. Discountul nu se aplica produselor codificate cu initialele OL si accesoriilor.

Discountul se aplica la casele de marcat.

 

 

 

Articolul 5. Informarea publicului 

Regulamentul campaniei este disponibil spre consultare in magazinele Sense si pe pagina www.blog.fashionsense.ro  pe toata perioada de desfasurare. Participarea la aceasta campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

 

Articolul 6. Intreruperea campaniei promotionale

 

Campania va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul paginii www.blog.fashionsense.ro  si semnalizare in magazine.

 

Art. 7. Litigii

In cazul unor litigii aparute intre Organizator şi participantii la campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.