Cum abordeaza cele mai chic celebritati moda noului sezon

Moda nu reprezinta doar un cumul de piese, imprimeuri, croiuri sau culori propuse de designeri, ci si felul in care putem aborda aceste directii stilistice. Iar atunci cand inspiratia ne cere un restart, celebritatile cunoscute printr-un stil chic si modern ne ofera noi perspective.

Olivia Palermo, Victoria Beckham, Amal Clooney, Blake Lively sau Miroslava Duma sunt doar cateva dintre numele care s-au impus ca fashion icons, iar avantajul principal in urmarirea evolutiei lor este ca fiecare ne atrage atentia asupra unui anumit stil, potrivit anumitor tipuri de silueta, oferindu-ne astfel posibilitatea de a alege ceea ce ne reprezinta mai bine.

Pentru sezonul toamna 2019, atat iubitoarele unui stil clasic, cat si adeptele unui look glam sau casual, mizeaza pe pantalonii evazati. Olivia Palermo foloseste unul dintre trucurile care vin in ajutor femeilor cu o silueta petite: alegerea unui pantalon bootcut cu talie inalta si accesorizarea cu o pereche de pantofi cu toc si varf ascutit. Urmandu-i exemplul, putem completa un astfel de outfit clasic si elegant cu un top uni si un trenci midi bej.

La aproape 1.80 m, actrita Gal Godot mizeaza pe o pereche de culottes care avantajeaza mai ales femeile inalte, dar si pe un look statement printr-un duo modern de culori: roz-rosu. Daca dorim sa aducem trendurile anului 2019 intr-o tinuta casual de zi, Margot Robbie ne exemplifica importanta accesorizarii, pantalonii evazati fiind pusi in evidenta printr-o esarfa purtata in talie si o geanta colorata.

pantaloni-evazati-moda-2019  pantaloni-evazati-moda-2019

pantaloni-evazati-moda-2019  pantaloni-evazati-moda-2019

Mania carourilor a luat cu asalt atat podiumurile, cat si garderoba celebritatilor. Victoria Beckham imbina stilul clasic cu cel modern printr-o rochie maxi de tip camasa cu un imprimeu in carouri, o piesa pentru care putem opta atat pentru o tinuta office, cat si pentru un outfit casual de zi. Iar daca asortam cu o geanta si o pereche de pantofi intr-una dintre culorile rochiei, vom avea garantia unei iesiri demne de catwalk.

La fel de populari printre vedetele pe care le indragim sunt si pantalonii in carouri. Pentru un eveniment monden, acestia pot fi purtati ca parte dintr-un costum care va fi cu atat mai chic daca ii asortam un tricou casual uni, in timp ce iubitoarele unui look elegant cu tuse clasice pot miza pe o pereche de culottes sau pe pantalonii evazati purtati cu trenciuri in ton.

carouri-moda-2019  carouri-moda-2019

carouri-moda-2019  carouri-moda-2019

Un trend de referinta in anii 90 si la inceputul anilor 2000, pielea revine in moda anului 2019. Regina Letizia a Spaniei este un exemplu pentru acelea dintre noi care doresc sa imbine notele clasice cu cele moderne printr-un outfit statement creat dintr-o rochie midi cu maneci ample si o pereche de pantofi stiletto. Modelul Doetzen Kroes ne propune o abordare la fel de chic printr-o rochie maro din piele, cu un decolteu adanc in V, un detaliu foarte important pentru femeile care doresc sa creeze iluzia unei siluete mai inalte.

In compunerea unui stil statement de zi, pantalonii si fustele midi sunt piesele care ne permit sa jonglam cu tendintele sezonului de toamna prin look-uri indraznete si feminine. Accesorizarea ne va ajuta si de aceasta data sa transformam outfitul intr-unul imposibil de ignorat, iar celebritatile ne propun pentru asta pantofi de inspiratie masculina sau cizme lungi intr-o culoare puternica.

piele-moda-2019  piele-moda-2019

piele-moda-2019  piele-moda-2019

Sacoul lung nu trebuie sa lipseasca din nicio garderoba, iar moda din ultimii ani ne permite sa alegem intre modele oversized sau cu maneci evazate si croiuri clasice. Iar materialul si culoarea sunt cele doua repere care ne vor indica cel mai potrivit context pentru a afisa aceasta piesa chic.

Astfel, un sacou intr-o culoare deschisa va completa minunat o tinuta casual de zi, alaturi de un tricou si o pereche de jeansi, mai ales daca alegem un croi oversized, in timp ce un model clasic, asa cum este cel bej purtat de Miroslava Duma, poate fi parte dintr-o tinuta eleganta cu pantaloni conici.

Daca dorim sa schitam un stil rafinat, sacoul negru lung este una dintre cele mai potrivite optiuni. Accesorizarea cu o centura ingusta in talie va sublinia silueta, iar fustele cu pliuri, pantofii cu varf ascutit, gentile plic sau trenciurile purtate peste sacou sunt sunt piese care vor contribui in crearea unui outfit modern si elegant.

sacou-lung-moda-2019  sacou-lung-moda-2019

sacou-lung-moda-2019  sacou-lung-moda-2019

Modul in care salopetele au evoluat de la modelele retro din denim la piese elegante must-have pentru orice iubitoare de moda nu poate decat sa ne uimeasca si sa ne multumeasca. Amal Clooney este una dintre cele mai indragite fashion icons care opteaza in repetate randuri pe notele classy ale unei astfel de piese, alegand modele cu un umar gol sau in culori puternice.

Actrita Blake Lively, una dintre muzele Gucci, ne prezinta o abordare in tendinte prin salopeta alb-negru cu un model in zig-zag, in timp ce Sandra Oh ne demonstreaza cum putem adapta o astfel de piesa oricarui stil. Daca mizam, insa, pe o salopeta chic, nu putem omite accesoriile care vor defini, de altfel, stilul creat. Avem astfel posibilitatea de a alege intre asortarea salopetelor elegante, din materiale fine, cu pantofi stiletto si genti mini cu print sau accesorizarea unei salopete cu imprimeu cu o pereche de pantofi cu un alt print modern, asa cum Blake Lively alege sa poarte modelul in zig-zag cu pantofi animal print. O directie diferita, dar la fel de glam si moderna, ne-o exemplifica Sandra Oh prin salopeta neagra cu revere purtata cu adidasi albi, un look original care evidentiaza o personalitate la fel de statement ca stilul afisat.

salopeta-moda-2019  salopeta-moda-2019

salopeta-moda-2019  salopeta-moda-2019

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.