Trendurile care ne insotesc in ultima noapte din an

Pentru petrecerea de final de an nu este suficient sa pregatim o tinuta in care sa ne simtim extraordinar, ci trebuie sa aducem intregul outfit la un nou nivel. Iar pentru a atinge acest punct, este necesar sa ne asiguram ca tinuta aleasa este pe cat de feminina pe atat de moderna si, mai ales, pliata cat mai bine pe stilul personal.

Pentru o tinuta glam, accentele metalice reprezinta un prim pas pe care designerii nu il trec niciodata cu vederea in colectiile de toamna-iarna. Acestea pot fi introduse printr-o piesa cu broderie, aplicatii sau paiete care asigura look-ul dorit si necesita o accesorizare minima. O geanta plic, o pereche de stiletto si bijuteriile de dimensiuni mici pot fi suficiente pentru o tinuta care isi asigura prin definitie propria accesorizare.

metalic-nina-dobrev metalic-marchesa-2016 metalic-altuzarra-16rochie-maxi-sense rochie-negru-argintiu-sense

Pentru un look somptuos, Armani propune rochii maxi din catifea care accentueaza intr-un mod subtil silueta. Iar detaliile personalizeaza fiecare model in parte. Un decolteu adanc, in V, sau aplicatii metalice la baza decolteului? In ambele cazuri, efectul obtinut exprima senzualitate si rafinament, iar cerceii statement negru-argintiu evidentiaza statutul de necontestat al rochiei maxi din catifea.

catifea-armani catifea-armani2 rochie-catifea-sense rochie-catifea-sense

Dantela si voalul sunt doua dintre detaliile care nu lipsesc niciodata din ierarhia tinutelor de petrecere. O rochie din dantela este imposibil de trecut cu vederea, insa nici detaliile din dantela nu trebuie minimalizate, fie ca discutam despre maneci, guler sau doar despre o zona de contrast.

dantela dantelarochie-dantela-sense  fusta-dantela-sensedantela-sense bluza-dantela-sense

Reprezentand o abordare mai boema, rochiile si bluzele cu maneci din voal si accente fluide aduc o tusa moderna si accentueaza o tinuta all black. Margot Robbie exemplifica modul in care manecile din voal pot defini o intreaga tinuta, dar si modul in care accesoriile statement evidentiaza aceste detalii glam.

voal voal-margotvoal-bluza-sense voal-bluza-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.