Detaliul in tendinte care va revigora outfiturile anului 2019

Chanel, Oscar de la Renta, Burberry si Isabel Marant sunt doar cateva dintre numele celebre care au readus trendul pieselor si al accesoriilor cu franjuri in atentia iubitoarelor de moda. In 2019 vom purta rochii, topuri, jachete si diverse accesorii in stiluri clasice sau moderne, cu tuse retro sau romantice, toate aceste repere fiind descrise printr-un simplu detaliu stilistic: franjurii.

Atat pentru iubitoarele tinutelor in alb-negru, cat si pentru acelea dintre noi care prefera piese joviale, cat mai colorate, designerii propun topuri intr-un croi drept sau amplu, cu franjuri la maneci sau in partea de jos.

Putem alege astfel o bluza alb-negru cu franjuri pe care sa o purtam cu o pereche de pantaloni ampli, uni, intr-una dintre aceste doua nonculori, obtinand astfel un look modern de zi. Pentru un outfit la fel de chic, Oscar de la Renta propune bluze uni pe umeri pe care le putem asorta unei fuste multicolore, in timp ce Elisabetta Franchi ne prezinta bluze oversized, cu franjuri pe maneci, un model care va avantaja mai ales femeile inalte sau cu o silueta androgina.

bluza-franjuri  bluza-franjuri

bluza-franjuri  bluza-franjuri

Rochiile elegante primesc un aer retro in sezonul primavara-vara 2019 prin combinatia dintre materialele fine si terminatiile franjurate. Pentru un stil elegant, de seara, putem opta pentru o rochie maxi cu un decolteu adanc si volane sau maneci ample pentru o tusa moderna.

Daca dorim sa integram acest trend intr-un stil casual, de zi, atunci rochiile uni, albe sau negre, pot fi cele mai accesibile idei de styling, moda acestui an incurajandu-ne sa mizam atat pe rochiile ample, cat si pe cele pe corp.

rochie-franjuri  rochie-franjuri

rochie-neagra-franjuri  rochie-franjuri

Chiar daca alegem un outfit basic, o jacheta cu franjuri poate transforma intregul look intr-o declaratie de styling chic si moderna. In functie de evenimentul si contextul pentru care alegem o astfel de jacheta, designerii ne propun jachete scurte de tip capa, ideale pentru iesirile de seara, sau jachete de tip blazer, pentru un outfit clasic, potrivit si pentru o zi la birou.

Vizand atat tinutele de zi, cat si pe cele de seara, Chanel ne atrage atentia asupra jachetelor de tip vesta, ideale pentru tinutele cu fuste si rochii drepte, dar si asupra jachetelor negre, classy, care pot completa intr-un stil glam un look elegant in alb-negru.

jacheta-poncho-franjuri  jacheta-cardigan-franjuri

jacheta-franjuri  jacheta-franjuri

cardigan-jacheta-franjuri-sense  cardigan-franjuri-sense

Atat tinutele de zi cat si cele de seara vor primi in acest an un aer feminin si modern prin cerceii lungi cu franjuri.

Designerii ne propun sa ii asortam la rochii maxi, elegante, cu decolteu adanc sau pe un singur umar. Acestia pot completa foarte chic un look de seara, mai ales daca topul sau rochia aleasa pastreaza libera zona decolteului sau a umerilor. Iar pentru a spori nota glam a unui astfel de outfit, putem alege un model de cercei intr-una dintre culorile tinutei.

cercei-franjuri  cercei-franjuri

cercei-franjuri  cercei-franjuri

Pentru sezonul de tranzitie si pentru cel cald, gentile mici sau medii cu franjuri lungi sunt ideale pentru a completa un outfit casual de zi. De cele mai multe ori in culori deschise si din material textil sau intr-un model de tip sac, acestea vor accesoriza tinute create fie in jurul unei rochii boeme, fie in jurul unei tinute casual cu pantaloni drepti si camasi cu un croi lejer.

Gentile cu franjuri lungi vor accentua un stil feminin si romantic, aducand totodata o nota relaxata look-ului ales. Pentru a spori aceste note moderne, putem opta pentru camasi lungi din in sau bumbac, pe rochii in culori pamantii, dar si pe piese din denim sau piele intoarsa.

geanta-franjuri  geanta-franjuri

geanta-franjuri  geanta-franjuri

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.