Culorile tinutelor in functie de nuanta parului

Femeia moderna, preocupata atat de cariera cat si de familie si de viata sociala este mereu atenta sa tina pasul cu ultimele noutati, cu cele mai noi tendinte, iar atentia la detalii trebuie sa primeasca la randul sau o atentie speciala. Nu mai este suficient sa alegem o tinuta in functie de culorile si croiurile care ne plac si ne avantajeaza, ci trebuie sa avem grija ca intreaga imagine sa creeze un tot unitar.

Astfel, trebuie sa luam in considerare intreaga paleta de culori, de la accesorii la culorile machiajului si, mai ales, la culoarea parului. Cu siguranta ati observat ca atunci cand vedetele aleg sa isi schimbe culoarea parului, intreaga paleta cromatica se schimba proportional, o schimbare deloc intamplatoare. Dar, tinand cont de niste trucuri de baza, totul poate deveni un joc captivant, provocator si mereu in avantajul nostru.

Brunetele, senzuale si misterioase, vor arata minunat in culorile care intensifica nuanta parului, dar si in cele care scot in evidenta tonul pielii. Rozul neon intens, galbenul si rosul inchis complimenteaza brunetele cu pielea intr-un ton inchis, cald, iar rujul rosu completeaza minunat o tinuta in aceeasi culoare. Sau ni le putem imagina pe Salma Hayek si Penelope Cruz intr-o culoare mai potrivita decat rosul? O optiune la fel de potrivita este si albastrul bleumarin, in timp ce albul contrasteaza perfect pentru a intari si mai mult suprematia duoului alb-negru. Sa ne gandim numai la cat de mult ne place sa purtam alb pe pielea bronzata!

H Berry pink Nina dobrev red

alicia yellow Adriana Lima navy

nicole scherzinger whitenicole white

Direct proportional cu necesitatea optica de a alatura culori puternice nuantelor inchise de brunet, blondele stabilesc cadrul propice etalarii nuantelor soft, boeme, ingenue. In timp ce bleumarinul este recomandat primei categorii, nuantele deschise de albastru fac o pereche minunata cu tonurile deschise de blond. Rosul ramane si el in prim plan, dar in locul tonurilor puternice, sangerii, recomandate brunetelor, de aceasta data alegem nuante mai deschise, obtinute prin combinatia rosu-orange. Pastelurile, tonurile nude si argintiul trebuie sa se afle, de asemenea, pe lista de shopping.

diane gruger blue diane off white

jennifer lawrence red diane silver

Roscatele trebuie sa tina cont de faptul ca tinuta nu se rezuma la culorile de baza ci la nuantele acestora, lucru foarte important daca  ne gandim la cate nuante de roscat putem numara. De la rosul British la cel tomnatic, aprins sau spre saten, toate acestea vor fi scoase in evidenta prin nuante de albastru si verde inchis, regalul violet, dar si de rosu. Desi se specula ca o roscata nu ar trebui niciodata sa poarte rosu, editorialele cu Julianne Moore si Rihanna au pus sfarsit timidului mit. Sa aducem jocul la un alt nivel? Alegeti un ruj in aceeasi culoare!

hendrix navy julian moore green

b1091c126c3b52714f3968e5a44f62bb   rihanna red

hendrix green hendrix purple

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.