Cum purtam piesele albe?

Albul este clasic, sofisticat si se potriveste cu o gama cromatica extrem de generoasa. Exista numeroase sfaturi, mai ales legate de silueta care trebuie sa fie slim, incat multe dintre noi se resemneaza la final cu clasicul negru. Trebuie sa uiti de toate regulile tip “nu poti purta alb daca esti plus size” si sa incepi sa experimentezi look-ul cu piese albe.

Descopera combinatii fresh si feminine prin care poti include albul in garderoba ta.

Albul si nuanta contrast

Un outfit alb devine foarte interesant atunci cand adaugi accente contrastante. Un contrast clasic pentru alb este negrul. Mai poti experimenta si cu auriul sau cu portocaliul. Pentru un look delicat, adauga accente pastelate sau nude.

https://fashionsense.ro/product/9140-rochie-vascoza-odette-alb

Accentul alb

Sa porti alb nu inseamna neaparat o tinuta full white. O singura piesa alba este suficienta pentru a eleva un outfit. Poarta o camasa alba, oversized, din in sau bumbac, impreuna cu jeans/ fusta mini si o pereche de sandale joase sau cu toc. Accesorizeaza cu bijuterii aurii.

Pantalonii albi

Daca sunt  palazzo sau coulottes  arata bine pe orice silueta si au un aspect care te va duce cu gandul la vacantele de la malul marii. Ii poti purta clasic, impreuna cu un top in dungi. Daca vrei ceva diferit, poarta pantalonii albi impreuna cu un tricou negru sau intr-un outfit full white.

Pantalonii skinny albi arata excelent daca sunt flarred si sunt purtati in combinatie cu pantofi cu toc.

 

https://fashionsense.ro/product/9147-pantaloni-bumbac-melanie-alb

Camasa rochie alba

Este un twist interesant de la clasica LWD (Little White Dress). Rochiile camasa lungi sunt super trendy. Asorteaze-le  cu pantofi cu sau fara toc si bijuterii aurii.

Accesoriile albe

Sunt cea mai simpla alternativa prin care poti integra albul in tinutele tale. De la clasicele perle pana la sandalele albe, accentele albe sunt perfecte pentru a armoniza o tinuta.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.