Combinatii cromatice fresh pentru primavara

Este evident ca, atunci cand te gandesti la primavara, primele culori care iti vin in minte sunt roz si toata gama de nuante deschide, pastelate. Insa, daca vrei sa iesi din tipare si sa incerci ceva nou, alege sa combini nuantele specifice noului anotimp in moduri cat mai creative si neasteptate. Nu ramane fidela stereotipurilor, ai incredere sa porti hainele de primavara in moduri fresh si trendy.

1. Roz pudrat si lavanda

Fiind foarte delicate si discrete, pastelurile sunt in topul preferintelor multor femei. Daca intr-o tinuta tipica de primavara se adauga accente pastelate, in 2020 se poarta o tinuta intreaga formata din aceste nuante. Rozul pudrat impreuna cu lavanda reprezinta o combinatie romantica de weekend, care te va duce cu gandul la vacantele in orasele mici din Provence. Poti adauga in tinuta si accente mint sau albe.

2. Albastru si galben

Exista multe prejudecati legate de doua culori primare intr-o singura tinuta. Insa mitul a fost demult demolat iar in primavara 2020 se poarta combinatiile puternice. Albastrul cu galbenul, uneori cu accente de alb, reprezinta o asociere foarte fresh si young de nuante. Cand este vorba despre doua culori puternice, intr-o singura tinuta, ai doua optiuni: fie alegi o dominanata iar cealalta o vei folosi doar pentru accesorii si cateva accente, fie le acorzi o importanta egala. De asemenea, nu uita ca nu exista doar un singur tip de albastru si de galben. Daca nuantele foarte intense nu sunt pentru tine, poti alege o varianta mai temperata. Cu albastru si galben se potrivesc accentele de albul, negru, verde sau orange.

3. Rosu si roz

Piesele florale, foarte trendy primavara, se potrivesc perfect impreuna in combinatiile dintre rosu si roz. Nu numai ca este o combinatie de nuante care iti va aminti de zilele calde de vara, dar este excelenta pentru a scapa de melancolia iernii. Rosul puternic si seducator impreuna cu rozul discret si girly.sunt combinatia ideala pentru evenimente dar si pentru plimbarile din weekend.

4. Piersica si alb

In aceasta combinatie, bronzul este un must. Topurile piersica, din matase sau tricotate,.se potrivesc cu pantalonii evazati sau tip bermude, albi, si platforme. Accesorizeaza cu genti din materiale naturale, precum lemn sau rafie, si bijuterii geometrice. Combinatia dintre nuantele peach si white este perfecta pentru zilele de vineri de la birou, cand vrei sa fii cu gandul la zilele petrecute la malul marii.

5. Albastru Navy si Roz

Una dintre combinatiile cele mai classy si office friendly este cea dintre albastru navy si roz. Albastrul navy este oficial si se potriveste intr-un outfit pentru birou, dar rozul este fun si perfect pentru primavara. Impreuna vor forma o tinuta care te pregateste de weekend si nu te lasa sa ramai in rutina. Asorteaza rochiile sau costumele roz cu trenchuri clasice albastru navy. Pentru pantofi se potrivesc cei in nuante nude sau gri. Accesoriile aurii arata excelent cu tinutele in navy blue si roz.

6. Galben si gri

Galbenul este cu siguranta una dintre vedetele sezonului. Impreuna cu griul formeaza o combinatie perfecta pentru birou. Cel mai trendy mod de a purta cele doua culori este sa alegi o tinuta dominanta in gri la care sa adaugi accente galbene. Alege un pardesiu si un top gri, o fusta sau pantaloni chino galbeni si tocuri sau ankle boots gri ori nude. Daca nu vrei o tinuta in doua nuante, adauga accesorii albastre, precum ochelarii de soare.

6. Mustar si burgundiu

O combinatie clasica si eleganta, care nu poate da gresi atat la munca cat si la o iesire cu prietenii apropiati, este aceasta. Burgundiul este o varianta matura si selecta a rozului iar mustarul este alternativa temperata a popularului galben. Este trendy sa porti o piesa domininata burgundie pe care sa o asortezi cu accesorii mustar, precum plicurile sau ochelarii de soare. Pentru pantofi este cel mai bine sa alegi o pereche de stiletto nude, in special pentru birou si un trench sau un pardesiu camel.

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.