Ce piese office alegem pentru un outfit cat mai chic

In diminetile de vara, alegerea unui outfit business care sa ne asigure atat confortul necesar, cat si un look modern, pare o sarcina greu de indeplinit. Iar daca dorim sa adaugam acestor atribute si un stil pe masura, iesit din normele deja cunoscute ale unei tinute office, atunci lucrurile par a se complica semnificativ.

Cum reusim, deci, sa cream un outfit potrivit sezonului cald si care sa ne ajute in acelasi timp sa ne incepem ziua in cea mai buna dispozitie?! Alegand cateva piese statement care vor transforma tinuta intr-una plina de personalitate.

Topul alb cu volane. Vara ne ferim pe cat posibil de piesele negre si ne indreptam atentia spre nuante cat mai deschise. Pentru o zi la serviciu, piesele albe aduc o tusa eleganta look-ului creat, imbinand perfect silul clasic cu cel modern.

Astfel, un top alb cu un detaliu statement ca maneci ample, cu volane sau asimetrice, este una dintre piesele care vor ajuta la schitarea celor mai chic tinute de serviciu. Le putem purta atat cu pantaloni evazati intr-o nuanta apropiata, precum alb fildes sau crem, dar si cu fuste midi clasice sau intr-o culoare puternica.

bluza-alba-volane  bluza-alba-volane

bluza-alba-volane-sense  bluza-alba-maneci-oversized-sense

Sacoul roz. Daca jobul ne permite piese in culori puternice, atunci sacoul in nuante de roz este piesa care va descrie personalitati increzatoare si outfituri pe masura. Putem asorta un sacou roz cambrat intr-un croi clasic unei bluze negre pentru a estompa efectul cromaticii puternice, insa il putem purta intr-un stil la fel de chic alaturi de o pereche de pantaloni pana sau evazati in aceeasi culoare.

O piesa de baza in garderoba sezonului primavara-vara 2019, sacoul roz lung poate completa nu doar tinute business, ci si un look modern de oras, sau de seara. Escada propune sa il purtam cu salopete evazate pentru a sublinia un stil rafinat, in tendinte, in timp ce iubitoarele stilurilor glam-casual pot alege costume din materiale usor vaporoase si pantofi sport albi sau colorati.

sacou-roz  sacou-roz

sacou-roz-office  sacou-roz-sense

Culottes. Croiul lejer al pantalonului de tip culottes ii recomanda in orice context. Putem miza pe o pereche neagra pe care sa o purtam cu o bluza alba cu funda la guler, pentru un look rafinat, dar putem totodata opta pentru un model casual cu imprimeu pe care il vom asorta unui top uni.

Modelul crop ii face potriviti atat pentru persoanele petite, cat si pentru cele inalte, iar croiul amplu ne incurajeaza sa asortam mai ales cu topuri pe corp sau cu bluze cu terminatia sub betelia pantalonui.

culottes-negri  culottes-imprimeu

culottes-negri-sense  culottes-imprimeu-sense

Rochia cu guler. Moda anului 2019 nu ne permite sa neglijam in niciun sezon rochia camasa. Daca aceasta poate fi solutia ideala in crearea unui look relaxat de zi, designerii ne demonstreaza ca imprimeurile si croiurile potrivite pot aduce aceasta piesa pe lista outfiturilor moderne de serviciu, ideale pentru zilele calde.

Adeptele unui stil casual chic pot miza pe rochia camasa neagra sau bleumarin cu imprimeu floral, in timp ce Balmain propune modele cu pliuri si panglica la guler, ideale pentru un stil elegant cu note clasice. Daca dorim sa plusam prin tuse moderne, atunci pantofii galbeni, rosii sau oranj cu toc jos vor accesoriza intr-un mod foarte chic rochia bleumarin, in timp ce o tinuta creata cu ajutorul modelelor cu guler poate fi accesorizata cu cercei colorati.

rochie-camasa  rochie-camasa

rochie-camasa  rochie-camasa

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.