Pantalonii perfecti

Pantalonii sunt, cu siguranta, primii pe lista obiectelor vestimentare, care au usurat viata femeilor. Sunt practici, versatili si foarte populari in randul vedetelor si al modelelor. Insa este destul de dificil sa gasesti o pereche de pantaloni, care sa se potriveasca cu tine si care sa iti avantajeze silueta. O prima regula este ca nu exista un moment potrivit pentru a purta pantaloni. Sunt intotdeauna o idee buna. Alege o pereche in care te simti bine si invata cele mai trendy moduri in care ii poti purta.

Pantalonii ponte sunt o varianta potrivita daca ai un stil office si petreci mult timp la birou. Sunt eleganti dar au un croi lejer, ce nu te va incomoda intr-o zi lunga la serviciu. Tentatia cea mai mare, cand vine vorba despre pantaloni la birou, este sa ii asortezi cu un sacou si camasa. Este o varianta sigura, dar uneori este bine sa iesi din zona de confort. Inlocuieste camasa cu o bluza lejera si adauga in talie o curea supradimensionata. Daca vrei o varianta young, poarta pantalonii ponte cu un tricou alb simplu, un sacou cambrat si sneakers.

 

Pantalonii pegged sunt esentiali pentru o tinuta chic, dar office. Exista mai multe genuri de pantaloni pegged. Cei pe care ii gasesti in colectiile Sense sunt varianta clasica. Insa poti opta si pentru varianta cu mult volum in partea de sus a pantalonilor, care se potrivesc cu o pereche de bocanci si o camasa alba, minimalista.

Patalonii masculini de costum au devenit un symbol pentru moda, prin Yves Saint Lauren. Poarta-i asortati la costum, dar adauga un accesoriu foarte feminin, pentru a echilibra tinuta. Poate fi o pereche de cercei hoops sau o esarfa colorata. Daca vrei sa ii poti intr-o combinatie casual, asorteaza-i cu sneakers si un pulover oversized.

Blugii sunt un obiect vestimentar iconic si versatile. Cu o pereche de blugi si multa imaginatie poti avea un look edgy, romantic sau chic. Multe femei sunt sceptice in privinta blugilor, fiindca ii asociaza cu perioada liceului sau a facultatii. Insa pot fi purtati la orice varsta, fara nici o problema. Cele mai trendy tipuri de blugi anul acesta sunt cei evazati, mom jeans, tip culotte, cu talie inalta skinny si cei cu un look vintage. Blugii cu evazati cu talie inalta, purtati cu tocuri sau botine, iti alungesc silueta. Mom sau boyfriend jeans, purtati cu un top cambrat pe corp vor subtia talia si soldurile.  Ii poti combina si cu un top alb spectaculos, plus tocuri pentru un look parizian.

De asemenea, nu te speria de blugii skinny. Nu doar modelele ii pot purta! Poti sa ii asortezi cu un top lejer si tocuri, pentru o tinuta lejera, de weekend.

 

Pantalonii cargo au aparut aproape neasteptat in tendinte. De la cateva perechi in raionul de barbati, pantalonii cargo pot fi gasiti acum peste tot. Pantalonii cargo, spre deosebire de cei skinny, sunt deosebit de practici si young. Pot fi purtati cam cu orice, dar sunt de impact atunci cand sunt integrati intr-un look de inspiratie masculina, cu accente militare. Ii poti purta si in stilul Alexander Wang, la cizme cu toc si camasa.

Pantalonii sport au incetat de cativa ani sa fie rezervati pentru sala. Secretul pentru a fi feminina si in pantalonii sport este sa ii asortezi cu un top smart sau cu un palton. Combinatia dintre stilul sport si casual smart este trendy si foarte confortabila, insa evita sa asortezi patalonii sport cu tocuri sau la tenisi cu toc, pentru ca va rezulta o tinuta ieftina si fara prea mult sens. Daca vrei sa fii comoda in pantaloni sport, nu ai de ce sa te chinui cu o pereche de tocuri.

 

Evita sa nu porti zilnic sau des pantaloni skinny. Desi arata bine si sunt versatili, totusi iti pot afecta sanatatea. Daca iti place sa porti in partea de jos un obiect vestimentar mulat, alege pantalonii leggings. Sunt mult mai comozi si buni pentru sanatatea ta decat alti pantaloni skinny.

Exista pe internet numeroase articole despre modul in care sa porti pantalonii in functie de silueta ta, insa rareori ne incadram in totalitatea in marimile unei anumite conformatii corporale. In loc sa iti faci griji pentru ce pantaloni trebuie sa ai in functie de corpul tau, gandeste-te ce ai vrea sa accentuezi si ce parti ale corpului vrei sa le scoti in evidenta. De exemplu, daca vrei sa iti accetuezi talia, poarta o curea supradimensionata la o pereche de blugi cu talia inalta. Daca vrei sa iti subtiezi coapsele, alege mom jeans sau pe cei office. Evita talia inalta si poarta o pereche de pantofi cu toc sau cizme.

Nu exista o pereche de pantaloni care sa se potriveasca tuturor femeilor. Cauta croiul si modelul care se potrivesc cu tine si te avantajeaza. Nu uita, calitatea face diferenta. Blugii sau pantalonii din materiale de calitate sunt mult mai comozi si se aranjeaza mai bine pe corp decat cei foarte ieftini, din pes.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.