Piesele care ne pregatesc pentru primavara

Oficial, sezonul rece se apropie de final. Iar designerii si moda primavara-vara 2019 nu ne permit sa uitam acest lucru. Ba din contra, ne surprind placut cu noi culori de sezon, cu detalii stilistice si piese care ne vor transforma orice iesire intr-una chic.

Un nou sosit pe lista celor mai iubite culori de pe catwalk-uri este verdele crud. O nuanta care exprima perfect notele primavaratice, aceasta s-a impus printre sugestiile designerilor si ne este prezentata in special in doua combinatii cromatice foarte usor de compus.

Putem integra astfel o piesa verde crud intr-un outfit casual sau elegant alaturi de o piesa intr-o alta nuanta de verde, sau putem opta pentru o tinuta creata in totalitate in aceasta culoare si pentru accesorii albe sau bej. O nuanta subtila, verdele celadon poate compune la fel de corect si o tinuta office, de serviciu, daca mizam pe o camasa in aceasta culoare si un pantalon negru sau bej.

verde-deschis-2019  verde-deschis-2019

verde-deschis-2019  rochie-verde-deschis-2019

camasa-verde-deschis-sense  vluza-verde-deschis-sense

Ralph Lauren si Elie Saab ne demonstreaza inca o data ca stilul clasic nu poate fi trecut cu vederea in niciun sezon. Iar pentru moda sezonului primavara-vara 2019, cele doua nume sinonime cu eleganta si feminitatea ne propun sa ne indreptam atentia spre pantalonul office cu talie medie sau inalta, cu un croi conic sau evazat.

Astfel de pantaloni pot completa atat un stil de birou, cat si o iesire classy, accesoriile si detaliile croiului fiind cele care ne ajuta sa decidem directia stilistica. Astfel, un pantalon conic bleumarin poate compune o tinuta de serviciu alaturi de un blazer in aceeasi culoare, insa accesorizand cu o pereche de pantofi aurii obtinem un outfit elegant de oras. Iar daca mizam pe una dintre cele mai populare combinatii pentru un outfit business printr-o pereche de pantaloni negri si o camasa alba, putem afisa look-ul astfel creat si intr-o iesire de seara daca alegem o camasa de tip capa, cu volane sau cu maneci bufante.

costum-bleumarin-office-ralph  pantaloni-negri-evazati-saab

pantaloni-bleumarin-sense  pantaloni-bleumarin-talie-inalta-sense

Un duo ideal pentru sezonul de tranzitie este prezentat de designeri prin nuante deschise de albastru si funde oversized sau discrete care accesorizeaza gulerul sau decolteul, accentuand notele feminine ale tinutei.

Alegand o bluza bleu cu un croi drept si o funda subtila in partea de sus putem crea un stil office alaturi de o pereche de pantaloni bleumarin, combinatiile statement de culori fiind ideale pentru iesirile de seara. Urmand exemplul lui Andrew Gn, putem alege o bluza albastra cu funda oversized si o pereche de pantaloni verzi pentru un outfit indraznet si modern, in timp ce rochiile diafane cu dantela, broderie sau cu un croi in A vor sublinia un look boem, primavaratic, pe care il putem completa cu palarii si curele bej sau roz pastel.

bluza-albastra-funda  rochie-albastra-funda

rochie-funda  bluza-albastra-funda-sense

Costumele si piesele care le compun acapareaza in fiecare sezon atentia designerilor si a stilistilor, rezultatul obtinut fiind prezentarea celor mai chic modele atat pentru birou cat si pentru evenimente mondene.

Pentru a echilibra cat mai bine stilul office cu notele in tendinte, putem alege blazere negre lungi cu un croi amplu sau un model de tip jacheta, in timp ce sacourile scurte de tip bolero pot completa in stil o tinuta eleganta alaturi de o rochie midi sau o pereche de pantaloni cu talie inalta.

sacou-negru-office  sacou-negru-scurt

sacou-negru-sense  sacou-negru-sense

Carolina Herrera si Ralph Lauren ne atrag din nou atentia asupra elegantei topurilor si a rochiilor cu maneci transparente. In acest sezon vom putea alege intre modele clasice cu detalii subtile de tipul fundelor sau volanelor si stiluri statement usor de obtinut prin bluzele de tip capa.

De cele mai multe ori in culori inchise, aceste piese cer o accesorizare minima care va permite modelului sa ramana in centrul atentiei. Astfel, o curea in talie pentru o rochie cu maneci transparente sau un colier subtil pentru un top cu decolteu pot completa elegant o astfel de tinuta moderna, asortata perfect tuselor delicate ale primaverii.

rochie-maneci-transparente  bluza-maneci-transparente

bluza-neagra-maneci-transparente-sense  bluza-mov-maneci-transparente-sense

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.