21 de ani de moda romaneasca, sarbatoriti de Sense printr-o colectie aniversara speciala

In urma cu 21 de ani, Cristina si Sorin Chiriac, absolventi ai aceleiasi Facultati de Inginerie Textila din Iasi, investeau intr-un vis frumos. Astazi visul lor a devenit realitatea a zeci de mii de romance care poarta cu mandrie design autentic, semnat Andreea Tincu, si care rasplatesc prin fidelitatea lor, munca si dedicarea unei echipe unite ca o familie. Pentru a celebra acest parcurs presarat cu numeroase provocari, dar si cu reusite, majoritatea dintre ele marcand premiere absolute pe piata romaneasca de confectii, Sense dezvaluie o colectie speciala aniversara, alcatuita din tricotaje premium, realizate in fabrica Smirodava, la cele mai inalte standarde, paltone din stofe fine si jachete de sezon care alatura functionalitatea, confortul si eleganta.

Un pulover de calitate este un pulover care are la baza o materie prima fara cusur, si in care se investeste atat pricepere, cat si stiinta.

Sense este recunoscut de mai bine de doua decenii pentru tricotajele sale de exceptie, adaptate atat cerintelor sezonului rece, cat si lunilor calde din an, si care rivalizeaza cu orice alt produs poarta eticheta unui brand international. Calitatea Sense este indiscutabila, iar acest lucru se datoreaza insasi fondatorilor marcii romanesti de moda. Nefiind doar simpli antreprenori, ci ingineri specializati in industria textilelor, Cristina si Sorin Chiriac au stiut de la bun inceput cum sa dezvolte produsele astfel incat acestea sa indeplineasca standardele de productie si de calitate dorite, dar si cum sa inoveze la capitolul tehnica pentru a oferi in permanenta ceva nou si diferit, superior din toate punctele de vedere.

Colectia de tricotaje Sense pentru sezonul Toamna-Iarna 2022-2023 mizeaza atat pe modele basic de pulovere, realizate din lana sau din amestec de lana si casmir, cat si pe piese cu structuri complexe si detalii speciale la gulere, mansete sau terminatii. Fiecare tip de pulover este extrem de usor de purtat si de integrat in garderoba, si adopta numeroase variante atat din punct de vedere al croiului – de la decolteul rotund, la baza gatului, pana la cel in V sau cu guler rulat, cat si al stilului – minimalist sau cu o tenta moderna, usor oversized.

Departe de a fi banale si de a reprezenta o achizitie necesara, menita a raspunde perioadei reci a anului, puloverele Sense indeamna la combinatii surprizatoare si creative, acest lucru datorandu-se si cromaticii generoase. Paleta de nuante neutre, griuri perlate, crem, alb ivoire si negru, este completata de cateva pasteluri fine – roz deschis, galben pal, si de culori intens pigmentate, inspirate de mediul natural – verde forest, mov pruna, maro ciocolatiu, bleumarin, dar si rosu cu pigment pur. Fiecare in parte pot fi purtate a.m to p.m, in diferite asocieri stilistice: cu o camasa office si pantaloni din stofa la birou, cu o fusta creion si botine cu toc inalt sau cu o fusta plisata/fusta pantalon, cu un jeans boyfriend si escarpeni, cu o rochie de matase si ghete sau cu un pantalon de piele. Cate contexte si stiluri, atatea variante!

Noile paltoane ale sezonului rece au un numitor comun: rafinamentul cromatic

 Sunt indispensabile pentru lunile cu temperaturi mai scazute, insa reprezinta in acelasi timp un simbol al elegantei si al rafinamentului. Secretul paltoanelor care intorc toate privirile si care confera prezentei feminine un aer de cochetarie extrema, consta in primul rand in linia croiului, iar apoi in calitatea tesaturii si in nuanta acesteia.

Atmosfera specifica de toamna tarzie, cu dimineti fumurii si seri reci, indeamna la alegerea unor paltoane in culori neutre, nuante de gri si inevitabil mult negru. Insa dat fiind ca efectele incalzirii globale se simt din plin, si ca avem parte si de multe zile cu soare cald, tentatia este cu atat mai mare de a diversifica sub raport cromatic colectia de paltoane.

Mai precis, in completarea culorilor de baza, cu care fiecare femeie stie ca merge la sigur, Sense propune in Toamna-Iarna 2022-2023, paltoane in nuante rafinate, care rimeaza cu starea de bine. Noile modele sunt realizate din stofa premium, se remarca printr-un croi young, usor evazat, sau printr-o linie care urmeaza indeaproape conturului siluetei, creand impresia de alungire optica, si atrag prin culorile superbe, vibrante – fuchsia, menta, sau prin discretia si rafinamentul nuantelor perlate si luminoase.

Detaliile sunt cele care fac diferenta si in cazul paltoanelor, acestea fiind asemenea tuturor pieselor Sense concepute ca o experienta placuta de la A la Z pentru fiecare femeie care le poarta: de la senzorialitatea tesaturii, pana la finisaje, alegerea nasturilor si a captuselii. Paltoanele arata la fel de bine atunci cand sunt imbracate, cat si atunci cand sunt asezate in cuier sau pe un umeras.

Jachete matlasate cu aer stylish si cool

 Da, sunt inspirate de vestimentatia de ski, si da, s-ar putea crede ca nu isi au locul in peisajul urban, mai ales daca este sa avem in vedere capitolul stil si eleganta, insa Sense dovedeste sezonul acesta ca unele jachete matlasate constituie exceptia de la regula. Modelele incluse in colectia Toamna-Iarna 2022-2023 sunt in egala masura functionale si versatile, au un aer chic si cool, iar integrate in variante de styling creative, pot fi purtate chiar si cu tinute office sau cocktail.

Pentru perioade cu temperaturi blande, jachetele matlasate subtiri reprezinta o alegere ideala, dat fiind ca sunt usoare, nu adauga volum suplimentar siluetei, si ocupa foarte putin spatiu intr-un bagaj, daca este sa vorbim despre escapade de weekend sau despre city break-uri doar cu un troller de cabina. Modele precum Mira sau Lyze, pot fi purtate inclusiv peste un costum, in zilele mai reci, iar variante mai lungi, ca de exemplu Solaris, sunt excelente pentru zilele aglomerate, cu multe activitati in aer liber.

Eleganta trebuie exersata zilnic, si tocmai de aceea Sense a introdus in colectia de jachete de sezon si modele reversibile menite sa raspunda in egala masura laturii functionale (sa protejeze de frig si de umiditate), si celei estetice (sa poata fi purtate pe o vreme capricioasa la un spectacol, la o cina sau la un eveniment special). Pe o parte, blana ecologica, si pe celalta parte, tesatura matlasata, intr-un design ingenios si chic – Nature.

Saptamanal, colectia SENSE este completata cu noi modele, acestea fiind disponibile atat in magazinele fizice din Bucuresti si din tara, cat si in magazinul online  www.fashionsense.ro

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.