Olivia Palermo-cum ne inspiram din tinutele classy ale unui fashion icon

La 32 de ani, Olivia Palermo este una dintre cele mai cunoscute si mai iubite fashion icons, o pozitie pe care si-o pastreaza si pe care o aduce constant la un nou nivel de aproape un deceniu. Outfiturile versatile pe care le afiseaza descriu un echilibru perfect intre notele clasice si ultimele tendinte, transformand stilul Oliviei intr-unul care inspira iubitoarele de moda din intreaga lume.

Pentru sezonul rece Olivia Palermo transforma puloverul alb intr-un articol de baza si exemplifica numeroase moduri de a-l integra intr-o tinuta de succes. Un model oversize, cu guler inalt, calduros si extrem de confortabil duce look-ul intr-o directie urban chic daca este purtat cu o fusta midi colorata, in timp ce modelele clasice completeaza o tinuta in alb-negru reprezentativa pentru tendintele din sezonul rece.

Cu fuste negre din piele sau cu pantaloni office chic, bluza alba tricotata promite outfituri usor de compus si de accesorizat fie cu elemente clasice, fie cu genti sau pantofi colorati pentru un stil modern.

olivia-palermo-stil-pulover-oversize  olivia-palermo-stil-alb-negru

olivia-palermo-stil-pulover-alb  pulover-alb-sense

Fustele midi cu talie inalta evidentiaza de fiecare data o aparitie feminina si eleganta, chiar daca se opteaza pentru un croi in A sau pe unul conic. Aceste modele subliniaza talia, iar accesoriile maro completeaza corect o tinuta in care una dintre piese este intr-o nuanta deschisa de albastru.

Fustele pentru care opteaza Olivia pot fi integrate cu usurinta intr-un stil business, in outfituri de serviciu sau de oras, alaturi de pantofi cu toc sau cu cizme lungi, peste genunchi.

olivia-palermo-stil-fusta-talie-inalta  olivia-palermo-stil-fusta-talie-inalta

fusta-conica-albastra-sense  fusta-albastra-sense

Accentele de blana sunt un detaliu nelipsit in prezentarile de moda pentru sezonul rece. Daca o haina din blana poate duce spre un look extravagant, mai dificil de asortat si de echilibrat stilistic, jachetele si paltoanele cu aplicatii din blana sunt usor de inclus in schitarea unor tinute casual chic.

Olivia alege modele midi cu un croi lejer pe care le completeaza cu jeansi sau pantaloni skinny in ton.

olivia-palermo-stil-blana  olivia-palermo-stil-blana

palton-maro-blana-sense  palton-negru-blana-sense

O culoare clasica, bejul este adoptat de Olivia Palermo pentru a compune un intreg outfit. Fie ca mizam pe doua sau mai multe piese in aceeasi culoare, accesorizate cu o pereche de pantofi intr-o nuanta care evidentiaza tonul cald al tinutei, fie ca alegem o singura piesa bej si o a doua cu un print care o include, tinutele astfel create sunt potrivite atat in sezonul rece cat si in cele de tranzitie.

Putem asorta o piesa bej cu alte nuante de maro, dar si cu verde sau cu nuante pastel precum roz sau albastru, iar tinuta obtinuta este ideala atat unui look business cat si unui look urban.

olivia-palermo-stil-bej  olivia-palermo-stil-bej

jacheta-palton-sense-bej  bluza-sense-bej

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.